.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли тръгнали с по-ниско от вас момче/по-високо от вас момиче?

Гласували
89. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не, в никакъв случай!

24 26,97%
  • Да, бих, не ме интересува височината!

21 23,60%
  • Не знам, ако разликата е минимална -2-3 см!

40 44,94%
  • Аз имам такова гадже в момента!

4 4,49%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 175

Hybrid View

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Добре, добре. Аргументацията ти е на ниво.

ще си говорим пак за "цифри", когато женичката ти, благодарение на диви студентски години, мяза на бабичка на 30 и харчи една камара пари, за да го прикрие. Щото са само цифри. Ама жените били материалистки и било много трудно да "поддържа такава" (тва, като го чуя, просто... фейсфист ми е малко), че що ви пука? Нали са само цифри.

Ива, въпросът му беше съвсем на място.
    Права си. Като ти увиснат циците и шкембака, направо си търси квартира. К`во мислиш? Че мъжът ти ще те трае, ако заприличаш на Искра Фидосова?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Права си. Като ти увиснат циците и шкембака, направо си търси квартира. К`во мислиш? Че мъжът ти ще те трае, ако заприличаш на Искра Фидосова?
    Точно това казвам - че не е длъжен

an7raks, има огромна разлика между "да не си същият" и да "мязаш на 50, когато си на 30". Но в тоя форум има тенденция срещу бялото да се спори с черно вместо със сиво.
    Родителите ми също не са същите, разбира се, но са пример за хора - и като двойка, и поотделно, на които - представи си - не им се налага да си търпят кофтия външен вид, защото "това е само цифра". Майка ми си влиза в булчинската рокля, а абитуриентската ще й е голяма. Мислят я за сестра, казват, че си приличаме (а ние визуално нищо общо нямаме), носим един размер дрехи. Баща ми не е качил и 5 кила за 20 години. Е, да, посребрени са му слепоочията, но това е различно от това, което ти се опитваш да вмениш.
    Тъй че... израснала в такова семейство, плюя на подобни аргументи.

Ива, и ти отиваш в крайности. Никой не е задал въпроса дали бихме отблъснали някого САМО ЗАЩОТО Е НИСЪК. Това, срещу което аз споря, е, че височината е фактор. Неслучайно казах, че съм ходила с по-ниско момче!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ива, и ти отиваш в крайности. Никой не е задал въпроса дали бихме отблъснали някого САМО ЗАЩОТО Е НИСЪК. Това, срещу което аз споря, е, че височината е фактор. Неслучайно казах, че съм ходила с по-ниско момче!
    аз отивам в крайности, щото и вие отивате
    не казвам конкретно за теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си