PinkPan7her не си лошо момиче и имаш някои точни попадения като например разликата между 19 годишна и 40 годишен. Ето ти пример например Петко и Яна. Дълбоко ме съмнява,че в отношенията им не играят неговите пари за нея и младостта и за да се чувства още вървежен за него. Но пък сякаш ти е доста широко около вратлето.

А относно другите, за които ръстат имал съдбовно значение мога да ви кажа едно.Стига сте се правили на кой знае какво изсмуквайки си всичко от пръстите. Това е просто един стереотип, който ви е дошъл от мама и тати, на които им е дошъл от баба и дядо и т.н. И вие просто се страхувате да го промените в главите си и се самоубеждавате как видиш ли не ви било пукало от общественото мнение, а това си било лично ваша позиция. Защо ли пък едно време всеки се е натръсквал на дебели жени,защото били смятани за плодовити и ако е слаба значи не става за нищо. Защо ли пък в днешно време някои развиват анорексия за да са по-слабички и да се харесват? Защо ли в днешно време жените си слагат силикон за да бъдат харесвани като и едно време без силикона пак са си били харесвани?Защо на някои места населението се кефи на по тъмни, а на други на по-бели? И защо тук са на почит основно по-слабите жени, а само в съседна Сърбия се кефят на по якички,защото имало какво да се барне и отритват тези дето тук може да минат за най-големите красавици.Лично аз се сещам за ЕДНА слаба тяхна певица, докато тук някои сякаш страдат от анорексия? Отговрът е...просто глупави стереотипи дошли от някога си и някъде си влияещи на обществото мнение.А независимите иначе си вярват как това било така видиш ли,защото "мен така ме кефело и ми било по-готино".