.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли тръгнали с по-ниско от вас момче/по-високо от вас момиче?

Гласували
89. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не, в никакъв случай!

24 26,97%
  • Да, бих, не ме интересува височината!

21 23,60%
  • Не знам, ако разликата е минимална -2-3 см!

40 44,94%
  • Аз имам такова гадже в момента!

4 4,49%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 175

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Абе, понякога си мисля, че хората от форума живеят в друг свят, където всички мъже имат лимозини, пари, големи пишки, високи яки тела, същевременно са надути гадняри и мачкат, а пък жените са яки слабички красиви прекрасници, които лъжат, че са спали с 1-2 , а всъщност са 10-20 , и същевременно всеки от форума е стресиран, защото не се идентифицира в нито една от графите и споделя притесненията си с другите.

Просто, тук е друг тип реалност. Всичко е черно и бяло, като в една тема, като го казах, са ме изкритикували, че в животът наистина всичко е черно бяло.

Да .. , субективно черно и бяло.
    Не е в живота всичко черно и бяло. В живота всичко е сиво. Само по филмите хората се делят на само добри и само лоши. Само перфектни и само уродливи. От там нататък всичко е различни нюанси на сивото-повече към черно или пък към бяло и зависи от възпитанието и възприята получени във времето му на развитие на даден човек. Какво той приема в даденият момент, какво е склонен да приеме или да не приеме и какво да не приеме категорично, а също и какво той може да от своя страна и ще изпълни ли критериите ако някога евентуално срещне мечтаният от него човек.

Пък и нали знаеш,че по форумите е пълно с мъже с големи пишки...над 20 санта минимум и с жени с огромни гърди и дълги крака. По характер почти всеки има себе си за най-перфектното същество на планетата.

Miglena.M нали знаеш. В леглото всички са равни. Пък в краен случай ще накараш и мъжа ди да ходи върху две трупчета. Какво толкова
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    В леглото всички са равни.
    Дааа бе да.
    За останалото си прав.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Дааа бе да.
    За останалото си прав.
    И защо пък да не? Когато легнете не си мерите на кой му стърчат повече краката нали? Или имаш нещо друго предвид?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    И защо пък да не? Когато легнете не си мерите на кой му стърчат повече краката нали? Или имаш нещо друго предвид?
    Прави?
    Задна?
    69?

Много неудобно се получава.

П.С. Интересно ми е защо момчета 1.80 се броят за високи? В смисъл... окей височина е, съвсем нормална, но не е кой знае какво.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    В леглото всички са равни.
    Тц. Това важи само за тоалетната чиния.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми