- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с по-ниско от вас момче/по-високо от вас момиче?
Не, в никакъв случай!
Да, бих, не ме интересува височината!
Не знам, ако разликата е минимална -2-3 см!
Аз имам такова гадже в момента!
За тоалетната чиния не знам, но за тоалетната определено. Но както казах не само за там
Искаш да ми кажеш,че няколко човека по 1.70, няколко по 1.80 и няколко по 1.90 например не се различават един от друг по нищо ли? А да изпускаш нещо по-важно? Например пропорциата и това,че при няколко човека от един ръст при единият може да има по-дълги крака, при другият по-дълго тяло, а при третият по-голяма глава или някаква друга смеска. Съответно въпрсният полов орган при тримата не е гарантирано,че ще е на една и съща височна от земята И какво правим? А за задна ти ако решиш да се качиш на някое еднометрово шкафче, а той е на Земята и 3 метров може и да не ти е достатъчно висок![]()
Да ти имам пък аз на теб неширокоскроеното мислене. Джобно гадже 1.55 обаче пък нямало как да стане с по-малко от 1.85 да се била чувствала сигурна. Аз лично съм около 1.72 поне толкова бях,когато се мерих за последно не чак толкова скоро и ако някоя 1.55 ми обяви, че съм и нисък щото едикво си не знам дали ще успея да се въздържа да не и се изсмея грубичко в красивото личице.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!