Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
Тц. Това важи само за тоалетната чиния.
За тоалетната чиния не знам, но за тоалетната определено. Но както казах не само за там

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Прави?
Задна?
69?

Много неудобно се получава.

П.С. Интересно ми е защо момчета 1.80 се броят за високи? В смисъл... окей височина е, съвсем нормална, но не е кой знае какво.
Искаш да ми кажеш,че няколко човека по 1.70, няколко по 1.80 и няколко по 1.90 например не се различават един от друг по нищо ли? А да изпускаш нещо по-важно? Например пропорциата и това,че при няколко човека от един ръст при единият може да има по-дълги крака, при другият по-дълго тяло, а при третият по-голяма глава или някаква друга смеска. Съответно въпрсният полов орган при тримата не е гарантирано,че ще е на една и съща височна от земята И какво правим? А за задна ти ако решиш да се качиш на някое еднометрово шкафче, а той е на Земята и 3 метров може и да не ти е достатъчно висок

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
Да ви имам пък на някой широскроеното мислене !

Ок може да са много сладки и незнам си какво но просто на мен ,не ми е красиво и естетично да видя по висока мацка 179, с някъв 170 метров . И може да си се обичат добре хубаво ,но на мен старомодната ,и пълната с критерии ,не ми харесва

180 за мъж наистина е малко виж 190 и над това си е друго <3
Да ти имам пък аз на теб неширокоскроеното мислене. Джобно гадже 1.55 обаче пък нямало как да стане с по-малко от 1.85 да се била чувствала сигурна. Аз лично съм около 1.72 поне толкова бях,когато се мерих за последно не чак толкова скоро и ако някоя 1.55 ми обяви, че съм и нисък щото едикво си не знам дали ще успея да се въздържа да не и се изсмея грубичко в красивото личице.