- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелят ви плаща ли ви сметките?
Да, винаги.
Не никога!
Понякога ме черпи!
Винаги си делим сметката!
Последно редактирано от Sh@d0w : 10-21-2013 на 15:42
Това пък какво лошо има. Това може би е един от най - добрите варианти, особено лятото. Около вас има толкова много поводи за теми на разговор, в случай че и двамата са стеснителни и разговора забие. Много по - добре от това да се забиеш в някое задимено кафе и да се гледате втренчено.
Не е задължен, но сама си каза че очакваш товаИ не само ти а всички жени. Признай си, че ще ти стане тъпо да отидете някъде да си прекарате хубаво и накрая да си плати неговата част и да те погледне очаквателно без да предложи да я плати сам?
Последно редактирано от Sh@d0w : 10-21-2013 на 15:49
Ако той ме е поканил-да, ще очаквам да плати сам, но да ми стане тъпо?По-скоро не.
Ми явно само на мен е странно това, явно са ми доста аутдейтнати представите за кавалерство.
Имам голям късмет в това отношение ,защото все попадам на свестни момичета ,които искат да си делим сметката.
Черпил ме е, и аз него, но извън заведения, понеже не сядаме по такива места. Гласувах за никога, защото разбрах въпроса погрешно. Мислех, че е само за барчета. Иначе да - като хапваме сладко ту единия черпи, ту другия.
И той е плащал и аз съм плащала. Макар че да си призная, че по-често той плаща. Когато сме били в Полша на заведение един път не съм платила аз. :/ Ама извинението ми е, че обикновено сме в техния ресторант.
Сметка не сме делили досега - или плаща единия , или другия.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аре Аре..
Не сме чак толкоЗ развалени
Разходка в градинка или кафе, works for us too..
Този, който е поканил той плаща.. (ако говорим за срещи)
Вече като сме двойка, няам претенции, като цяло предпочитам аз да плащам сметката, но и тя да я плати не виждам проблем..
Някой "мъже" трябва да си избият комплексите май..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
^ Добре де, аз като съм канила трябвало ли е да платя?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
при нас е както дойде
кви са тези приказки за кавалерство и не знам си кво си
никой не ти е длъжен да ти плаща всеки път
честно казано при нас никога не е ставало дума
плащала съм и аз сметката, и той
както дойде
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Да, не бъдете скръндзи. Ако си поканил момичето , ще плащащ.