- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелят ви плаща ли ви сметките?
Да, винаги.
Не никога!
Понякога ме черпи!
Винаги си делим сметката!
Винаги той плаща, не съм съгласна и все пак го прави. Всеки има различно виждане на нещата, спорите за глупости.
Ами на първата ни среща предложих да си разделим сметката,но той настоя да я плати.Вече си я делим в повечето случаи,някой път се случва той да ме черпи,някой път аз,но като че ли това се случва по-рядко.В интерес на истината не вярвам да ми направи кой знае какво впечатление ако на първа среща момчето не е готов да плати сметката,но досега не ми се е случвало.
В минало време в ресторантите давали различни менюта на мъжа и жената. При мъжа били с цени, а при жената - без. Просто любопитна вметка, иначе ми е през кура кой как го разбира, аз съм решил, че така ще се чувствам по-добре и си плащам. Правя го за себе си.. така съм решил, че е редно. И за кво дискриминирате хората различни от гаджета-маджета, бе ? Дори момчета като поканя да се видим, понякога поемам сметката, зависи от моментното ми състояние, ако не сме се виждали отдавна и аз съм инициатора на срещата, разбира се че аз ще платя. За щастие имам приятели, които никога нема да ми кажат "Ами аре в Риц на Кравешки лайна с босилек". За момичетата пък важи двойно, как ше поканиш някоя някъде си и ше и кажеш накрая "ми да си разделим сметката, ъ, ко шъ каеш ?". И друго, колко от вас са посещавали "скъпарски заведения", бе, цървули ? В стил PinkPan7her.. МОГА ДА ТИ/ВИ ГАРАНТИРАМ, че са много малко заведенията, които си отговарят на ценоразписа.. от "скъпарските" говорим. Отделно го няма тоя дух, които аз търся. Съжалявам, но избирам компанията пред мястото. И поздрав към тия, които смятат едно нормално нещо като поемането на сметката като си с момиче за комплексарщина. Поздрави на вас и на семействата ви, да са живи и здрави. И на последно място, ако момичето ви се възпротиви на желанието вие да платите, значи си струва. Момичето, не плащането.
Дискриминираме ги, щото питат за гаджето.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Добре.. ти си голЕм тАпак, как мо'е да слагаш толкова много емотиконки...? Дебил.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Ти май наистина схващаш бавно.. или сякаш изобщо не схващаш....
Да така е.![]()
Dr. Gregory House
На вас двамата ще ви чукна главите една в друга като зрели дини.
Спрете се, като фолкаджийки сте.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Оох, аре ще си затрая тоя път..![]()
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Е аре са, все едно не знаеше, че се дразня..Бтв по едно време много ти се връзвах..
И обяснявах ти "като на малко дете", докато ти се дразнех, ма ся вече стана скучен и еднообразен, не изпъкваш с нещо ново и вече няма за к'во и да ти обяснявам..
Ставам, аре да прекратим безсмисления разговор, че Лейди ще ни зарита..
Последно редактирано от AnarchyBoy : 10-22-2013 на 09:57
Dr. Gregory House
Поздравления. Поумняваш, но пак имаш още много път да извървиш.
Dr. Gregory House
По принцип повече плаща той общата сметка, по-рядко аз, но се случваше и всеки да си плаща неговата си сметка.
Последно редактирано от fUcKsMiLe : 10-22-2013 на 19:02
*сън*