- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелят ви плаща ли ви сметките?
Да, винаги.
Не никога!
Понякога ме черпи!
Винаги си делим сметката!
Тук момента е малко тънък. На тоя етап колкото и да ми се ще големи сметки не мога да плащам. Но иначе защо пък не.Ако аз съм човекът, който няма никакви материални проблеми, а момичето отсреща има съм готов да поемам всеки път сметката и докато се наложи. Ако обаче аз едвам свързвам двата края и момичето, което взима няколко пъти повече от мен иска да ходим по-разни ресторанти, след което се наяжда обилно, изтръсква се и почва да ме гледа с поглед ала айде нали си кавалер плащай всеки път...е постепенно ще започна да се чудя дали ако спра да го правя изобщо ще се занимава с мен, от което няма да ми стане особено приятно. Друг въпрос е че не смятам, че кавалерство се състои само в това да заведеш въпросната девойка на ресторант и да и платиш сметка, а след известно време да се държиш с нея като с подчовек. Има и много други неща, които може да покажат кавалерство.Друг е въпросът,че аз ако имам финансовата възможност за по-големи черпавки не само дадено момиче, а и много набелязани хора може да разберат.Така има и опасност да ти се навъртят и така наречените сомчета, но в живота ми има хора, които определено го заслужават.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!