Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Не, ти пишеш простотии, защото не си прочела изречението ми. В него фигурира изразът "ВСЕКИ ПЪТ". Нагоре неслучайно казах, че ако един мъж никога не предложи да почерпи, определено не си струва.

И да, за мен мъж, който НАСТОЯВА да плаща ВСЕКИ ПЪТ, е комплексар. Но това не е мания за господство, а комплекс за малоценност. Той има нужда да плаЩА (всеки път), за да се чувства мъж. Веднъж-два-десет-петдесет пъти - окей. Половината пъти окей. Ама всеки път да ми бутат ръката и да ми плащат сметката? На мен, а смятам, че и на всяка жена с ценности, ще ми стане странно. Да не говорим, че така поставя неговото желание да плати над моето аз да платя или да си разделим сметката. Що за джентълмен поставя своите желания на първо място всеки път?
Интересна представа имаш.

Стана ми странно още като заяви, че "що за мъж би позволил да му платят сметката". Аз мъж, който не позволява никога момичето да почерпи, наричам комплексар.

Аз съм за баланса. И понеже искам да съм еманципирана, но не обичам да си кривя душата - обичам и да се грижат за мен, съм за златната среда - един път аз, един път той, делим си или ако единият иска на по-"изтънчено" място, плаща той.
Не разбирам и не одобрявам крайностите.

След като уточних, че говоря за краен случай, при това от личен опит, разбра ли ме или сигурно пак пиша глупости?
Ти говориш за някакво болестно състояние, в което мъжа едва ли не настоява да плаща и ако не го направи значи мъжкото му его е провалено. Това наистина звучи като комплекс.

Ама вие двете говорите за различни неща. Едно е това което каза да се настоява, да тропаш с крак и да си държиш на плащането, друго е САМО да предложиш да я платиш, пък момичето ако откаже много ясно че ще си я поделите. Разбираш ли. Виоленза говори за кавалерството като такова, а ти за болестни състояния.