Аз не съм на 12, аз съм на четиринадесет и половина. По форумите обичам да пиша неща които не са истина. Не се казвам Стойчо Русинов искам да се казвам така. Моето име е Тодор Петров. Вчера броих книгите си в библйотеката, сори за тва йо не знам къде е ермалък-о изчел съм 188 книги, преди някой да ме напада, само 20 от тях са детски, останалите са криминалистика, научна фантастика, народна литература и мн. други. Прочети историята на Хелън Келър или сто години самота, много са хубави. О, да обожавам Стивън Кинг. Преди някой пак да каже нещо от сорта, Ех, писателю... и без да си в медийна сВера... Но определено LadyDi е доста забавен човек, определено. Успя да ми развесели скапания ден, само да вмъкна без нападки моля, не сме на кеч мач. Не те е срам, на теб о не разумни уроде, дето смееш да напишеш сВера така. Но никога не ще надмина тебе дето се присмиваш така забавно, че даже тоя дето го отнася да му стане смешно.
Без нападки за това уроде моля, просто цитирам част от История Славенобългарска. Много тъпа книга, ама да не се обижда Паисий Хилендарски. Аз не обичам да чета такива неща. Ох от къде си ги сваляш тия котки, много са готини ще ми пратиш ли сайта, благодаря предварително.
Относно грешките, не ме приемайте за човек който много си вярва, моля!!! Също много пъти съм се отказвал, поради това, че мисля,че не бива и още смятам така. Но хората, които ми четът книгите и съчиненията, доста им харесват. Просто винаги бих, продължил с нещо, пиша много, но вече го намалих, до един два часа на два дена, яко нали??? Сайтът ми е нов само на четири седмици е. Относно творчеството на Димитър, доста е добро, харесва ми. Повече от моите. Smile
Последно редактирано от StoichoRusinov : 10-22-2013 на 16:20