.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Помощ!!! :(

Помощ!!! :(

Здравейте!
    Предварително се извинявам,ако темата не е подходяща за този раздел.
    Значи аз и моите приятелки искаме да направим парти изненада за една приятелка за рождения й ден.Идеята ни е да говорим с техните и да им кажем да не й разрешат.После да я изведем от тях,а ние през това време да оправим всичко у тях.След това една от нас ще се маскира като мъж и ще и открадне телефона и портмонето и ще тръгне да бяга към тях.Този 'мъж' ще влезе у тях преди рожденичката.И после баааааааам. Изненада и така .. Ще съм много благодарна,ако ми дадете идеи!Наистина е скъпа приятелка и искаме рождения и ден да се запомни!
    Има и друг вариант.Възможно е родителите и наистина да не разрешат да празнува рождения си ден.Тогава нямаме никаква представа какво да правим.Моля споделяйте идеите си! Ние сме на 14 години.Така че да не е много грандиозно,но да е запомнящо се!!Благодаря ви предварително!

еми според мен повече може да се стресне, измислете нешо по приятно за нея

Голям фен Аватара на sunshine :**
    на тази възраст мисля, че няма да разрешат родителите на въпросното момиче, но все пак опитайте и това с мъжа не е никак добра идея - ще я стреснете много, не това е начина да я довлечете у тях ,измислете друго.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си