- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помощ!!! :(
Здравейте!
Предварително се извинявам,ако темата не е подходяща за този раздел.
Значи аз и моите приятелки искаме да направим парти изненада за една приятелка за рождения й ден.Идеята ни е да говорим с техните и да им кажем да не й разрешат.После да я изведем от тях,а ние през това време да оправим всичко у тях.След това една от нас ще се маскира като мъж и ще и открадне телефона и портмонето и ще тръгне да бяга към тях.Този 'мъж' ще влезе у тях преди рожденичката.И после баааааааам.Изненада и така .. Ще съм много благодарна,ако ми дадете идеи!Наистина е скъпа приятелка и искаме рождения и ден да се запомни!
Има и друг вариант.Възможно е родителите и наистина да не разрешат да празнува рождения си ден.Тогава нямаме никаква представа какво да правим.Моля споделяйте идеите си! Ние сме на 14 години.Така че да не е много грандиозно,но да е запомнящо се!!Благодаря ви предварително!![]()
еми според мен повече може да се стресне, измислете нешо по приятно за нея
на тази възраст мисля, че няма да разрешат родителите на въпросното момиче, но все пак опитайтеи това с мъжа не е никак добра идея - ще я стреснете много, не това е начина да я довлечете у тях ,измислете друго.
![]()