.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Какво му е на това момче...

Сега ако някой може да ми каже как да изтрия темата..
    Последно редактирано от Shupidub : 10-20-2013 на 13:04

Сега ..не знам на колко е години момчето (ти също), но така като чета ми става ясно, че е от него нищо сериозно не може да очакваш. Видимо си личи, че е влязъл в бройкаджийските си години. Помисли какво ти искаш първо....ако търсиш нещо сериозно ...той не е за теб и тогава по добре го остави..но ако и ти не искаш нищо сериозно...няма проблеми стига да не намесваш чувства.
    Това какво говорят другите слабо да те вълнува... ти данак добавено мнение не даваш ...нали така ?
    От къде си иначе....защо не се огледаш малко из твоя град?...пък този го остави да се прави на о боротен "мъж"...

По принцип не ме интересува какво мислят другите, но да кажат, че тичам след момче е най-лошото нещо, което могат да ми кажат.
    В моя град .. Не ги познавам всичките, но повечето ми изглеждат едни и същи и са ми тъпи просто. Не знам как да го обясня иначе.
    Аз сериозна връзка не искам, но се дразня че го харесвам, той уж иска да сме приятели, а не се държи приятелски просто. Или може просто това да му е идеята за приятелство, аз обаче още си имам чуството, че ме разиграват.

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Честно да ти кажа - май се брои към тези "свалячи".Не ти препоръчвам сериозни взаимоотношение с него, но пък ако ти е забавно, не виждам нищо лошо да си пишете.А по отношени на момчетата в моя град - аз съм същата.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Прекрати контактите с него.

Супер фен Аватара на prince
    Аз съм потресен!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Пак изпуснах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми