Сега ..не знам на колко е години момчето (ти също), но така като чета ми става ясно, че е от него нищо сериозно не може да очакваш. Видимо си личи, че е влязъл в бройкаджийските си години. Помисли какво ти искаш първо....ако търсиш нещо сериозно ...той не е за теб и тогава по добре го остави..но ако и ти не искаш нищо сериозно...няма проблеми стига да не намесваш чувства.
Това какво говорят другите слабо да те вълнува... ти данак добавено мнение не даваш ...нали така ?
От къде си иначе....защо не се огледаш малко из твоя град?...пък този го остави да се прави на о боротен "мъж"...
По принцип не ме интересува какво мислят другите, но да кажат, че тичам след момче е най-лошото нещо, което могат да ми кажат.
В моя град .. Не ги познавам всичките, но повечето ми изглеждат едни и същи и са ми тъпи просто. Не знам как да го обясня иначе.
Аз сериозна връзка не искам, но се дразня че го харесвам, той уж иска да сме приятели, а не се държи приятелски просто. Или може просто това да му е идеята за приятелство, аз обаче още си имам чуството, че ме разиграват.
Честно да ти кажа - май се брои към тези "свалячи".Не ти препоръчвам сериозни взаимоотношение с него, но пък ако ти е забавно, не виждам нищо лошо да си пишете.А по отношени на момчетата в моя град - аз съм същата.