.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Question Костюм за Halloween?

Здравейте, знам, че Хелоуин не е български празник, но понеже ще го празнуваме в училище и ми трябват идеи. Да са някакви като за последния момент, бързи и лесни. Мерси предварително!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Що за училище е това, което набива на децата тъпи католически празници?

Хелоуин (на английски: Halloween) e маскарад, който се провежда на 31 октомври най-вече в англоговорящите страни Великобритания, Ирландия, Канада и САЩ. Началото си води от келтския езически ритуал Самайн (Samhain) и се чества на католическия ден на Вси светии. По традиция децата носят страшни костюми, тиквени фенери и обикалят съседите си като искат бонбони и сладки с предупреждението, че ако не получат такива ще им "изиграят номер".

Хелоуин е езически култ и няма нищо общо с деня на всички светии, който православната църква празнува в първата неделя след Петдесетница.

Мега фен Аватара на tori
    Хващаш ярки гримове и се надраскваш. Белези по бузите например, неестествен тен на лицето, постигнат със червило, тупирана коса... Прояви малко въображение.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Що за училище е това, което набива на децата тъпи католически празници?

Хелоуин (на английски: Halloween) e маскарад, който се провежда на 31 октомври най-вече в англоговорящите страни Великобритания, Ирландия, Канада и САЩ. Началото си води от келтския езически ритуал Самайн (Samhain) и се чества на католическия ден на Вси светии. По традиция децата носят страшни костюми, тиквени фенери и обикалят съседите си като искат бонбони и сладки с предупреждението, че ако не получат такива ще им "изиграят номер".

Хелоуин е езически култ и няма нищо общо с деня на всички светии, който православната църква празнува в първата неделя след Петдесетница.
    Така е.

Мега фен Аватара на baby_baby
    може да се направиш като жената котка или нз и аз на теб какво ти харесва

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Кажи им да си ебат майките и отиди на кръчма!

Голям фен Аватара на gugenceto2
    И в нашето даскало го празнувахме :/ Както и свети Валентин, който ми хиииипееер гнусния празник сериозно :l

Може да се направиш лицето с кръпки, да си котка, паднал ангел. Пък може и да се нашариш както ти си решиш. Много идеи има

Всички идеи вече се изтъркаха.. прибягвам до крайности тая година Във facebook ми излезна една реклама на www.sexshop.bg и се разрових в секси костюмчетата..абе има някаква хава ) Май ще се позабавим вкъщи с моя за партито ... )

Аз мисля да си взема бели лещи и боички за лице. Чудя се и за някакъв спрей за коса. Тук има доста идеи, ще комбинирам, пък каквото се получи. Все ще изплаша някой :Д

->https://www.facebook.com/media/set/?...9704406&type=3

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Маскирайте се с пиене. Хем е повече по нашенски, хем и майките ви има шанс да не могат да ви разпознаят после
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Маскирай се като някаква пимп монахиня. За справка - филма How High.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си