- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов между ТУРЧИН и БЪЛГАРКА ??
Влади, да си гражданин по документи и права е едно, да имаш народностно самосъзнание е друго.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Стига двойката да не е тесногърда с прости и крайни разбирания, разбира се че няма проблем за интернационалните бракове. Да кажем че Германец и Българка се запознаят в Дубай и се оженят и живеят там, от какъв зор единия ще си пожертва културата за другия? В този случай, и двамата ще правят компромиси и ако се налага ще празнуват и немски и и български празници, и децата им ще учат и немски, и български и английски. Това се е случвало и продължава да се случва. Имам приятел който е дете на Холандка и Французин, той е точно това което става когато две култури се смесят, говори и двата езика и разбира и двете култури.
Малко глупаво е да разсъждаваш, че да си с някой от твоята нация и род е глупаво и клишеНе мислиш ли ????? А още повече защо казваш,че си дете на такава връзка и хем не са заедно родителите ти и пак продължаваш да спориш...
girlwithblueeyes
ТУК НЕ ГОВОРИМ ЗА СМЕСЕНИ БРАКОВЕ и народности говорим кратко точно и конкретно изяснено за ТУРЧИН - БЪЛГАРКА !
То заради това, че всички жени вече нямат принципи и не държат на родственото ще се погубим като нация !!!!!!!!!!! И мисля, че темата е изяснена ясно ТУРЧИН - БЪЛГАРКА не испанец или португалец !!!!! Половин век робство е това моето момиче с лека ръка ли махаш на всички загинали и убити Българи ???????????? Принципи нямаш ли ??????? Малко не си ли задаваш въпроса тези хора в името на какво умряха ????????????????????????????????????????? Та това са твоите и моите предци !
Толкоз много въпросителни и удивителни ме притесняват, да си призная честно.
А българите не са клали и избивали, нали?
Впрочем, грешно е да мислиш, че турците са ни избивали и изнасилвали в продължение на 500 години. Историкът R.J. Crampton в Concise history of Bulgaria пише:
"the Christians of the Victorian era created the impression that their co-religionists under Ottoman domination had suffered continual persecution for five hundred years". The Ottomans had carried out hideous actions against those living under their rule as evident by Eugene Schuyler's official report, but one should not forget that his report was denoted after a Bulgarian uprising had taken place. In reality, the Ottoman Empire did not carry out constant hideous acts against its subjects. The Ottoman Empire was not a paradise, and yet it would be false to deny that at some periods in its history the empire "assured for all its subjects, irrespective of religion, stability, security and a reasonable degree of prosperity".
Та. Не можеш да обвиняваш Драган за действията на Петкан.
Няма как да ги няма като съм изумена от мисленето на това девойче. Грешката каза на предците имна 500 години казва грешка. Окау няма проблем нека се женят , но не мисля че е толкова удачно. Наскоро пак едни приятели коментираха една българка човека е женен за Българка и се е развел и има деца с нея и вика и какво от това тя каза е българка.. това са си думи на турчин .
Ако са ни избивали постоянно в продължение на 500 години, в момента нямаше да съществуваме.
Много изкривена представа имаш за всичко. Препоръчвам ти да отвориш няколко книжки и да се образоваш по темите, преди да започнеш да ги дискутираш.
Защо да не е удачно да се женят?
Не можеш да съдиш за една цяла нация по един единствен пример.
За кво спорите не мога да разбера. В крайна сметка всички сме хора, тва каква националност си си е някво наше си "разделение".
Стига да се харесват и да нямат проблем с общуването (различията в езика) какво лошо има в това? Не мога да разбера подобни предрасъдъци. Осъзнайте се малко за кво спорите, особено Валдес с неговите крайни изказвания тип white power.
Оня бил турчин тя пък била афганистанка? И кво от това? ЖЕНА и МЪЖ.
И са предци, представи си?!?!!!!!!!
А СЕГА СИ ПРЕДСТАВИ КОЛКО Е УЖАСНО, ако говорим за сега?!+?!?!?
Германците трябва да те държат ЛИЧНО ОТГОВОРНА, че един побъркан българин изнасили и уби 20-годишно момиче в немски град!! ТИ СИ БЪЛГАРКА, как не те е срам?!?! Принципи нямаш ли да признаеш, че си виновна!
Вземи се успокой и си пий хапчетата.
Темата е Ясно конкретизирана !!!!! Любов между турчин и Българка за това става въпрос ! Друг е въпроса че се отдалечихме от нея ! Нямам нищо против браковете с чужденци, любовта не пита ! Просто моето мнение е че не бих била с турчин. Имам много приятели , изключително свестни хора са, но до там !
99 % от мангалите в България се наричат турчиниПрави си сметката, колко е турчин твоя приятел
![]()