.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 122

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    А българите не са клали и избивали, нали?
    И това значи, че сме си го заслужили ли?

Повръща ми се като чета смекчавания по тая тема. Те скоро и от учебниците ще го махнат, с цел "да не се насаждат етнически конфликти". Направо робство не е имало, само влияние си там някакво.

И другата крайност (на авторката) е не по-малко абсурдна.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението

Повръща ми се като чета смекчавания по тая тема. Те скоро и от учебниците ще го махнат, с цел "да не се насаждат етнически конфликти". Направо робство не е имало, само влияние си там някакво.

И другата крайност (на авторката) е не по-малко абсурдна.
    Моето е крайност до толкова че си изказвам какво аз не бих направила всеки си е с глава на раменете и със своите си разбирания. Но според мен е много по - добре да не сме смесваме прекалено много понеже накрая няма да има Българи, а както турци и цигани раждат по 4 5 деца ....

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението

Не. Това беше написано с цел да накара авторката да разбере, че не бива да съди някой според това, което са извършили роднините му.

Виоленца, навсякъде забелязвам как доста подигравателно захапваш всички. Грозно е. Кажи каквото имаш да казваш, но не съди толкова бързо, добавяйки хилещи се емотиконки, мислейки си, че си разбрала всичко.

Не. Това беше написано с цел да накара авторката да разбере, че не бива да съди някой според това, което са извършили роднините му.

Виоленца, навсякъде забелязвам как доста подигравателно захапваш всички. Грозно е. Кажи каквото имаш да казваш, но не съди толкова бързо, добавяйки хилещи се емотиконки, мислейки си, че си разбрала всичко.

Право е момичето ! Прекалено меко вече се говори за това робство с цел да се потули и забрави нещо старо и да се изкривят представите за какво е било. Няма лошо да се събират, но аз смятам че българите не са свършили та да минаваме на турчалята !

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Ау, да не съм засегнала някого? Тук пак бих добавила хилеща се емотиконка.

Девойчета, много на сериозно се взимате всъщност. Повечето хора сме тук, за да убием малко време, не за да градим приятелства или имидж.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си