- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов между ТУРЧИН и БЪЛГАРКА ??
Сега се сетих още един въпрос:
Защо може да се каже, че едни животни са по-умни от други, но ако кажа, че едни етноси са по-добри от други това е нередно?
Защото маймуната не е кон. И ти не си кон. Ама черния кон е също толкова умен колкото и белия.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
И от каква националност са тия кучета по бързите. Хамерикански ли са?
Ама не ми отговори. Понеже ти започна с този глупав аргумент за животните. Както виждаш НАЦИОНАЛНОСТТА няма нищо общо.
http://www.youtube.com/watch?v=Gu7ftu__LZk
абе Тате, ти нормален ли си бе?
това са пълни идиотщини
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Кое е пълна идиотщина, че едни хора са по-добри от други? Ок.
Тезата ми е ясна едни нации/етноси са по-добри и толкова.
не само нациите, сравненията с животните направо къртят
и се навива, че бил ЕнтелЕгентен...![]()
Да. Тук съм съгласен. Има българи изнасилвачи, но има и цигани, които си работят.
Но все пак си оставам на мнение, че на един циганин му е заложен много по-малък генетичен потенциал, отколкото на един Българин.
Тези предрасъдъци също са глупави. Хубаво е да имаш едно на ум да, но чак да поставяш всички под един общ знаменател без да дадеш шанс дори да опознаеш индивидуалния човек е глупаво.
В един БГ сериал не се сещам кой точно понеже се навъдиха доста един от главните герои богаташи си търсеше асистентка. Бяха харесали една по CV и я бяха извикали в офиса на интервю. Имаше перфектното CV две висши млада амбициозна. Даже си говореха че направо биха я взели като дойде както и да мине интервюто.
И какво се оказа. Идва момичето и се оказа с ромски произход. Това не си го беше отбелязала в CV-то по очевидни причини. Спретната с образование - перфектната кандидатка. Но още като я видяха казаха че не може да работи при тях.
Евала на БГ сериалите че включват такива актуални и наболели теми. Та ей такива предрасъдъци понякога са просто глупави.
това е толкова нечестно
така излиза, че тези, които искат да постигнат нещо биват спирани...
ми вината за всичко е двустранна,
а ТатетУ е идиот
Да, драги, обаче пропускаш нещо важно - НАЦИОНАЛНОСТТА на по-добрия кон няма значение. Шадоу хубаво ти го каза. Американски ли са тия коне? Немски? Френски? Нъц. Има значение СЕЛЕКЦИЯТА. Понеже специално с животни започна, сам си вкара автогол. В продължение на десетилетия са взимани най-добрите коне, с най-добрите постижения в бягането и са се кръстосвали с други коне със същите постижения.
Както и йокширският териер е бил кръстоска от други породи, защото е трябвало дребно куче, което да лови полските плъхове. Размножавали са се само най-успешните кръстоски, за се развиват търсените умения и инстинкти.
Та... ти селектиран ли си? Не се излагай. Да не си Хитлер? Той е имал проект, забравих му името, според който 70 чистокръвни арийци са се размножавали със 70 чистокръвни арийки с цел да се запази тяхната "специална" раса.
Не знам кой те е селектирал тебе, ама бая се е издънил.