- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов между ТУРЧИН и БЪЛГАРКА ??
Влади, абсурдни коментари. Не знаех, че си чак толкова краен, трябва да поговорим, само да ми мине изпитът.
Ако Дриймърката се брои шведка с български произход, аз какво ще съм? Германка с български произход? Моля те, дори да се опитам да го повярвам, в момента, в който тръгна да го обяснявам на някого, ще се разхиля с глас.
Освен фактори като традиции, месторождение и т.н., най-простото е, че за да е шведка по документи, Маги трябва да има гражданство, каквото тя няма. Нали... да създам още малко объркване към няколкото десетки фактора.
Първото: Глупости, де. Маги е родена и възпитана от ДВАМА БЪЛГАРИ, живяла е в България няколко години. Празнуването на български празници (или микс от български и шведски е логично). Така че изобщо не е "точно толкова" като случая, в който ти, роден и отрасъл в България, неживял в Турция, отгледан от българско семейство, празнуваш някакъв рандъм мюсюлмански празник. Не е същото.
Второто: В кой момент се превърнах в германка? В момента, в който самолетът напуска територията на България? В момента, в който стъпих на немско летище с намерението да живея там за неопределен период от време?
Хайде стига.