.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Exclamation Помогнете да стигна до Нисебър за да намеря брат си!

Преди време, много исках да летя като Хари Потър, и затова помолих моята баба Кукуруз да ми даде метла за да полетя. Първата метла която ми даде беше направена по пълнолуние от сляпа девица, облечена в рокля от коприва, оказа се дефектна и се прибих, затова помолих за втора такава. С втората, дизел инжекцион, също нямах голям успех, и след кратки премеждия установих, че на дръжката на метлата, има снимка на която се вижда че имам брат, и той живее в Нисебър. На гърба на снимката пишеше:

"На моите любими близнаци
    Въльо и Аспарух"

Поговорих с баба Кукуруз и тя ми разказа, че когато майка ми ни родила, била съкрушена от бендотия. Баща ми още като чул, че била бременна и избягал, а като разбрал, че са близнаци, избягал още по-далеч. И така бедната ми майка била принудена да направи това, което правили всички в нейното положение... Да запази едното дете, а другото да хвърли в реката с малко трухи хляб, да не умра от глад, с надеждата някой да го намери и отгледа...

За туй риших, да отида до Нисебър и да намеря брат си Аспарух! Тръгнах аз, не-знаейки на къде е Нисебър. След малко попаднах в един ГМО бар, където ми обясниха, че идинствиния човек койт може да ма закара до Нисебър, е Цонко Късмета. След кратки премеждия и с него, той се съгласи да ми покаже на къде е Нисебър. Тръгнахме и вървяхме дълго (около 3 минути) преди да стигнем до един мост. Цонко каза, минаваш моста и си в Нисебър. И докато се обърна - Цонко го нямаше... Тръгнах аз да пресичам моста, и там като падна една мъгла, и кат са вдигна и се оказах пак в началото... пред къщата на баба Кукуруз...

Влязох блъскайки вратата с мисълта, че може би баба Кукуруз ми е напрайла магия да ма върни в къщата, но се оказа, че не е така... тя ма пусаветва да пиша тук, щото можело да има някой друг който да се бил сблъсквал с моя проблем.
    Последно редактирано от Въльо : 10-22-2013 на 21:46

Супер фен Аватара на Cloud9
    Драги ми Смехурко.....

С какво се дрогираш,момче?

Супер фен Аватара на NissaN
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Драги ми Смехурко.....

Гъби,марихуана,Хашиш,LSD и дори нови непознати на пазара дроги.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Драги ми Смехурко.....

Мега фен
    Град
    Earth...
    хахахах това предаване Българ e жестоко... Жалко, че има толкова малко серии...

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    хахахаха!
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Абе човек, кви са тея метли, баби Кукурузи (това в превод от руски е царевица )??! Май е време да сменяш дилъра

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    хахахах това предаване Българ e жестоко... Жалко, че има толкова малко серии...
    има малко серии понеже комплексарите виждат себе си в героите от българ и се сърдят после

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Я ходи да полегнеш
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си