Здравейте! Реших да споделя историята си, за да разбера дали има и други като мен и какво мислите за това.
Почти на 17 години съм и досега не съм имала нито една истинска връзка. Правили са ми впечатление момчета с външния си вид, но бързо им намирам недостатъци или те ме отблъскват и нещата никога не потръгват. При последния си опит за "връзка" аз направих първата крачка, след което той ме разиграва един месец и накрая ми каза, че не иска същото като мен.
В момента съм 11 клас и уча в британски колеж (с пълна стипендия). Всичко друго ми върви чудесно, но не и любовта. Чувствам се странно, защото всички покрай мен са обвързани и изглеждат щастливи, а аз се чувствам като изостанала. Частното училище не е най-доброто място, където можеш да имаш връзка, а и аз не бих искала гадже чужденец в момента, но имам чувството, че завинаги ще си остана сама. Винаги когато някой ме харесва ми се струва неподходящ - или е зле изглеждаш, или недостатъчно умен.. Аз съм свикнала да премислям всичко и да гледам в бъдещето и ако този човек не се вписва там за мен няма смисъл да се занимавам с него. Не знам дали проблемът е в многото ми изисквания или просто не съм срещнала подходящия.. Не искам да насилвам нещата и искам да срещна любовта, когато му дойде времето, но кога ще дойде то......