Здравейте,имам проблем ,не знам как се случи ,но май ми липсва едно момче и не знам какво да направя и ми е странно,че е така.Познаваме се от около 15 години,съседи сме ,израснали сме заедно ,познаваме семействата си и т.н.Когато станахме на по 15-16 си бяхме първите ,не сме имали връзка кой знае колко дълга,просто правехме секс,което може би е било тъпо,но така се получи.Аз имах приятелки,той приятелки,но все се търсехме,карахме се ,спяхме заедно,забавлявахме се прекрасно заедно,но все нещо ставаше и се отдръпвахме един от друг.В момента той е в Германия с приятелката си ,там работят и 2та ,от около година е с това момиче,от 3 месеца някъде е в Германия.Няколко месеца преди,да си бъде с това момиче,отново бяхме заедно,уж този път по сериозно беше повече от страхотно,този път бяхме заедно,постоянно се чувахме,прекарвахме времето си заедно,ходехме на почивки ,само и само да сме заедно ,но отново се скарахме ,защото той е много ревнив ,а аз не съм и много мразя да ми държат сметка и се разделихме ,след 2 месеца той си хвана приятелка както и аз и абсолютно нищо не ми пукаше ,не беше важен за мен.Сега когато бяха баловете,имаме общ познат който е най-малкия от компанията ни абитуриент и нямаше как щяхме да се засечем там.Той ми се обади няколко дни по -рано и ми каза,че не иска да има напрежение и караници,че иска всичко да си е нормално ,беше последния човек,който очаквах да ми се обади,но ми стана приятно.Видяхме се на въпросния бал,отначало не си говорехме ,но след 2то уиски бяхме пак аз и той ,говорехме си ,смеехме се ,на мен ми се наложи да ходя до вкъщи,че си бях забравила документите ,той дойде с мен и говорехме през целия път ,каза ми ,че ще е супер ако след дискотека остана в тях,че му липсва да си прекарва времето с мен,не знам защо но усетих страшна болка в гърдите си и усетих,че го искам.Исках да е само мой ,но той си има сериозна връзка и се поставих на мястото на момичето и му отказах,а го исках толкова много.. Казах му,че си имам приятел (излъгах) и че не съм такава да изневерявам ,той се нацупи ,но нищо повече,не отидохме на дискотека,но цяла нощ си говорихме и ми беше много приятно.След 2 седмици той замина за Германия,беше ми все тая ,но последните седмици,не спирам да мисля за него,липсва ми ,минавам всеки ден покрай тях.. липсва ми това да лежа с него и да се чувствам толкова сигурна и спокойна.Мога да му споделя абсолютно всичко и да знам,че ще ме изслуша ,че ще ме разбере,той е страшно възпитан и мил ,много хубаво момче е и знам,че аз съм виновна,че той искаше сериозна връзка с мен,а аз го отблъснах, но не знам защо не спирам да мисля за него ,постоянно е това ,най-вече вечер липсва ми да го усещам .. Не знам какво да направя..