.
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Miglena.M Виж мнението
    Естествено,че нямаше да замине. Той замина заради нея,но тя е толкова смешна и проста.Първо е 5 години по-голяма от него,колко ограничена и смотана трябва да си ,че да си хванеш 21 годишно момче.. никакво образование,от някакво село е от Монтана или не знам къде,няма никакъв стил на обличане,не може 2 думи да си кажеш с нея,супер ограничената и необразована ,не знам наистина какво намира в нея.. яд ме е защото той е супер свестен и заслужава повече..
    И ти един вид смяташ, че ще го спасиш от лошата вещица заробила го в този ужасен ад, а именно Германия?

Виж сега, не ви знам, но това, че си била комшийка с някого и сте правили хубав секс не значи, че ще си вдигне ръцете от плановете си за бъдещето. "Естествено, че ако бях спала с Хитлер нямаше да нападне Полша. Щяхме да си седим гушнати пред камината."

С какво ти е показал, че иска нещо сериозно с теб? Като те е поканил на дискотека? Като е искал да изневери на сериозната си приятелка с която след броени месеци е щял да замине? Или с това, че при положение, че ти си "по-по-най", а тя е "селската мърла" пак е предпочел да е с нея?

Ако е искал, дори малко, да е с теб е щял да е около/с теб, а не на другият край на света с друга жена.
    Както и ако ти искаше да си с него щеше да действаш по въпроса, не да пишеш за него.

Хем сърби, хем боли, защото си инвестирала време и емоции в него, и пак никога не сте имали истинска връзка.

И впрочем защо за толкова години нито сте били заедно, нито си се сетила за това колко го искаш? Първото говори за някакъв проблем, второто доказва, че искаме това, което не можем да имаме. Когато си имала възможност сте виждали ясно защо не сте във връзка, но сега, когато е невъзможно ти е интересно да си с него, защото можеш да се возиш на емоционалната въртележка.

Залагам си ръката, че ако намериш нов обект в/у, когото да изразходваш енергията си, за онзи ще ти остане само приятен спомен. Малко провокация и си първа писта в съвсем друга посока...
    Последно редактирано от NeutralMilkHotel : 10-22-2013 на 21:21

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си