а сега е това,че реших наистина че това е просто симптом и то моментен. Бях го решила докато не ми заяви,че той не иска просто да бъде с мен по простата причина,че си мислел,че аз правя някакви нередни като ,че съм искала да се разделим, или съм криела че излизам с друг...Не искал да ме дели с друго момче.
Добре хубаво мисли си такива неща да на 170 км сме нормално,но чак и да се разделим по простата причина...
Да до оня ден ми казваше че му липсвам и ме обичал....А и след раздялата ми заяви че държал много на мен ,но не можел повече така аз да съм го лъгала....А в същото време аз умирам за него... Фантазираше си за да ме ядоса и да се откажа,но аз не се отказах и да кажа майната му. ...и ми заеви ела си и ще се разберем....Сега на нито една моя дума не вярва на какво може да се дължи това...Да не би да иска друга,ако е така аз ще го оставя колкото и да ми е тежко...Незнам пък ми казва че ме обичал...Не мога да разбера всъщност кое е правилното
Е ебати повече от очевадно е. Мажете си очите че сте във връзка, ама дефакто всеки си гали животното сам. Пича е сгазил лука и ся иска да те маха, щото се е появила някоя фльорца в живота му дето е на две преки да речем. Няма да вярвате в Дадо коледа.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House
Прави се на интересен ти му се връзваш. Иска да те накара да му се помолиш малко, да му се пообясняваш за его боостинг (да връзките от разстояние са трудни и ако и двамата не знаете как да се справите ревноста и неизвестноста ще заемат по - голяма част от времето ви) и ти точно това правиш. Решил еди какво си че излизаш с един кой си. Ти като за теб си знаеш че не е така и си му обяснила един път, какво трябва да му се обясняваш повече. Имай малко себеуважение.
Кажи да. Добре късаме. Съгласи се, защо трябва да си тровиш живота с безсмислени драми, сополи и обяснения по телефона. След два дена като осъзнае че няма да привлече вниманието ти и няма да е неговата ще ти звънне и ще почне да ти се обяснява колко му липсваш и прочие.
Трябва ясно да му покажеш че трябва да се стегне, да спре да се прави на наранен 14 годишен пубертет и да ти има малко повече доверие. Ако сега му позволиш да ти се качва на главата, за вбъдеще не ви я виждам връзката как ще продължи да съществува.
Последно редактирано от Sh@d0w : 10-23-2013 на 06:05