.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Гъбички

Гъбички

Здравейте Искам да ви разкажа моя случай. Така значи ппърво много бързо изстивам и имам студеова алергия и от това тръгнах по гикеколози , защото имах възпаления и така. Та 2 месеца и половина бях на антибиотик без да спирам .. първо за едно после за друго и така. Но по късно почна парене , сърбеж, болки в кръста и корема , в бъбреците и си помислиме , че е цистит. Почнах да пия Нелидикс и още 5 вида хапчета. , но нищо не се промени. Ходих на специалист , правиха ми изследваняи два пъти и нищо не излезе.. та отидох в една аптека и фармацевтките ми казаха , че сигурно имам гъбична инфекция , заради антибиотиците. Според вас това ли е , защото ми писна да ходя постоянно до тоалетна или по точно да имам това чувство .. сега уж се лекувам за гъбички но просто вече ми писна Благодаря предварително
    twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii

отиваш на гинеколог първо си правиш изследвания (микробиограма и анти... нещо си забравих ) след това се предписват хапчета САМО СЛЕД ТЕЗИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ако са гъбички лечението е трудно, но не невазможно.
    успех!

Мега фен Аватара на draid
    "Реших, че имам цистит и започнах да пия хапчета" Как така вие си решавате какво ви има ? Хората учат по 10 години за тая работа, ако ставаше всеки сам да си решава какво му е нямаше да има лекари. Може проблемите да са много с тези симптоми, а като цяло не чух дали правиш секс, с колко партньора и със или без презерватив ? Възможно е да се появят гъбички от приемане на антибиотици, но за това се правят изследвания да се потвърдят.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Въобще не ти препоръчвам отново да решаваш, че имаш някаква болест без изследвания и точни диагностики. По този начин ще си уведиш други органи и ще си натровиш организма с тея всичките химии, които се съдържат в медикаментите. След като имаш някакви съмнения относно гъбички, просто отиди на точния лекар - гинеколог!

Голям фен Аватара на Котка.
    Цитирай Първоначално написано от LipSy Виж мнението
    Въобще не ти препоръчвам отново да решаваш, че имаш някаква болест без изследвания и точни диагностики.
    !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си