.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Брокатен грим??

Здравейте искам да разбера какъв е точно този продукт http://4.bp.blogspot.com/-MRS8qfN8lO...0/DSCF7523.JPG с който се постига такъв ефект http://4.bp.blogspot.com/-Aw_S5Y7T3A...icture+023.jpg просто такъв продукт никъде не намирам из бг сайтовете а ми трябва не е зад да е на мак тъй като са по-скъпи но някъде из интернет да намеря нещо по-евтинко със същия ефект?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Ох..Много ми е трудно дори да ги намеря в сайта на Mac. Предполагам , че е било от някаква тяхна колекция.
    Ще търся още.

води се Mac 3D silver но в бг сайтове нищо не виждам

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Аз и в техния сайт също не ги откривам.

С обикновен по-едър брокат пробва ли си? Според мен пак трябва да се получи.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Уау, интересно изглежда

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Уау, интересно изглежда
    Бих казала ужасно, кичозно, грозно и напомня лекинко на чалга певачка. Съжалявам ако обиждам някого, лично мнение.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    ^^ оки няма проблем, всеки си има мнение...

Аз не мисля,че е грозно продукта не е за всеки грим!Плюс това танцувам и ми трябва за сценичен грим който си е екстравагантен в повечето случаи.Hayashi с обикновен сух брокат не става не се задържа просто на клепача докато тези пигменти някак си са направени да залепят

Супер фен
    Ако искаш да са праиш на мангалка, ок

Цитирай Първоначално написано от cattwalk Виж мнението
    Аз не мисля,че е грозно продукта не е за всеки грим!Плюс това танцувам и ми трябва за сценичен грим който си е екстравагантен в повечето случаи.Hayashi с обикновен сух брокат не става не се задържа просто на клепача докато тези пигменти някак си са направени да залепят
    С база за пигменти става. Но тя е специална. Essence имат такава, но не знам дали е хубава. На мен обаче ми се е получавала добре като акцент в ъгълчето на окото и с обикновена база.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

благодаря ти за съвета!А отсносно предния коментар не съм ви искала мненията нито умирам да разбера дали ви харесва или не.Споменах вече,че ми трябва за сценичен грим,а не за ежедневен има огромна разлика.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Уоу това искам да го пробвам! Не знам дали ще ми хареса, обаче искам. Ако го намерите някъде, кажете от къде може да се купи.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Много ми харесва даже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си