sneering.. наистина искам и смятам да говоря с него в скорошен план. Което се опитвам да осъществя от бая време, но все имам причини, които ме спират..
Sh@d0w за първите въпроси - обяснения нямах от него. Не сме се доразбирали за точен ден и дата за да дойде, просто той ме игнорирваше в периода в който трябваше да се разберем.
Честно казано повечето случаи в които съм се опитвала да имам контакт с него съм му пишела аз или съм му се обаждала аз, но повечето пъти отново бях игнорирана.
Когато той пожелаеше и имаше интерес към мен само тогава можех да имам вниманието му за кратко.

Да възможно е да не е имал чак такъв интерес, но .. все пак когато познаваш някой виждаш нещата не през твоите очи, а спрямо начина по който те гледа и ти говори и... всичко останало.
Не отричам, че е възможно да съм се самозаблуждавала доста, но все пак - надеждата крепи будалата..

Нещата доста пъти съм ги приемала, че няма да бъде на моята, но ... просто като се замисля ... не мога да го приема. Не искам да го приема и няма да го приема..