.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Бръсненето на крака.

Какво мислите ? Нормално ли е мъж да си бръсне краката.
    Тъй като вече всеки си ги бръсне. А и не мога да разбера,защо като някой ги маха му викате,че е бил г*й или пед*раст.
    Но според мен космите не правят мъжа. А и толкова хора имат деца, и си бръснат краката. Какво да кажем за тях.
    За или против сте ? Така е който няма много няма смисъл, или му са руси. Но да са като някаква гора, и лятото с къси панталони през центъра.... Не знам,давайте идеи (:

Ako си корав си ги махай ко си мишок и с бръснати и не все тая

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от betudontbet Виж мнението
    Ako си корав си ги махай ко си мишок и с бръснати и не все тая
    Добре бе корав...
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Абе не ти ли писна да пускаш едни и същи теми ???

Повече от фен Аватара на Falstad
    Против съм,но си е въпрос на лично мнение.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Falstad Виж мнението
    Против съм,но си е въпрос на лично мнение.
    и аз така

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Не съм съгласна, но всеки има лично мнение. Някъде бях чела, че колкото са му по-космати краката... означавало, че им били по-големи, ама колко е вярно - един господ може да каже ;д
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Не знам , просто да гледам всичките момчета от моя клас да си бръснат краката, и аз и още 2-ма дето не си ги махат...
    Грозно стои. Всеки 2ри си ги маха. И както казах прочетох в една тема не космите правят човека, а той тях!  —  Бръсненето на мъжките тела не е от днес. Не гледате ли филми: Тарзан, Спартак, Херкулес, Рамбо, Терминатор, Жан-Клод и т. н., ами... всичко е бръснато и никой не казва, че е хомо! Ето това го пишеше в една тема и т.н. А и разбирам да са малко,но са доста.
    Не знам,давайте идеи какво да правя. Колебая се...

Супер фен Аватара на chupachups
    То няма значение, като ги избръснеш след 3 дни пак ще пораснат. Ако искаш да си ги махаш, с кола маска. За не ги бръснеш през 3 дена. Пък и стават по-гъсти и груби.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Според мен не означава, че 1 мъж е гей като си маха космите. Това е въпрос на личен вкус. Като има жени в днешно време, които си бръснат половината глава, само защото било на мода, да не би да означава, че са склонни на смяна на пола??!...Нe нали...по тая логика същото се отнася и за мъжете.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Аз краката не си ги бръсна.

Мега фен Аватара на an7raks
    За какво ти е да ги бръснеш? Най-малкото е ненужна загуба на време... Мен често ме бъзикат за тая работа, ама все е било майтап, не някакво отвращение или нещо такова... В общи линии, това да ти е "проблема".

Супер фен
    Простите в България са 1/2 от 1/3 от народа, така че ... Но ако си в среда с нормални хора, ще те разберат, но е малко женственичко .. Смисъл, ако са ти нормален растеж, няма смисъл, ако се вече много ги махай

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Абе бягай бе.. Тва е гейска работа с извинение.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    омг

поредната тема

няма нииищо гейско в това да си махаш космите на краката, спокойно

да питам тия дето казват, че било гейско: вие и оная работа ли не си бръснете по тая причина? а подмишниците?

Благодаря за коментарите, решил съм. И най-вероятно ще ги махна. Но няма да е тези месеци.
    Няма смисъл, идва зимата. (:

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Против съм за мъжете. Много повече ме привличат тези, които са си космати.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението

да питам тия дето казват, че било гейско: вие и оная работа ли не си бръснете по тая причина? а подмишниците?
    За интимната част съм що-годе съгласна, но за подмишниците - не. Не харесвам мъж, който се бръсне там.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И на мен не ми харесва.

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Нямам мнение.Все едно ми е.

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Мъжете, които си махат космите и са спортисти или по развити в тялото, не ми изглеждат зле, но някакви кекави момченца, хърбели или съвсем леко заякнали, където ми се епилират/бръснат като голи охлюви ми изглеждат меко казано ужасно и много женствени.

Цитирай Първоначално написано от Hidayet Виж мнението
    Мъжете, които си махат космите и са спортисти или по развити в тялото, не ми изглеждат зле, но някакви кекави момченца, хърбели или съвсем леко заякнали, където ми се епилират/бръснат като голи охлюви ми изглеждат меко казано ужасно и много женствени.
    +1

Едно време момчетата се гордееха, като има растат косми, сега се чудят как да ги махат/крият, щото било "грозно". смешна работа!

еми зависи от характера, ако иска ще си ги бръсне..

Супер фен Аватара на shmatarok
    Аз пък не обичам косми и предпочитам момчета, които си ги махат. Единствено по ръцете не ми правят впечатление и по краката, ако не са чааак толкова много (и за предпочитане да са руси). Иначе много ме дразнят момчета с много косми. Особено има някои, които могат да се сбъркат с маймуни, ама не правят нищо по-въпроса, щото било гейско. Бля.

Едит: сега прочетох поста на Hidаyet, да, с това съм съгласна.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Аз пък не обичам косми и предпочитам момчета, които си ги махат. Единствено по ръцете не ми правят впечатление и по краката, ако не са чааак толкова много (и за предпочитане да са руси). Иначе много ме дразнят момчета с много косми. Особено има някои, които могат да се сбъркат с маймуни, ама не правят нищо по-въпроса, щото било гейско. Бля.

Едит: сега прочетох поста на Hidаyet, да, с това съм съгласна.
    Боли ме питонЬО какво мислиш ти. Махам си ги само от подмишиците и оная работа.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Боли ме питонЬО какво мислиш ти. Махам си ги само от подмишиците и оная работа.
    'ма то е гейско да се обезкосмяваш...ти си гей :О

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си