.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    E и? Толкова голяма разлика няма. Отново ще и трябват освен пари за таксите за университета, ами и за квартира, храна, ток, интернет, транспорт, дрехи и тнт. И, ако няма опция да работи едновременно, докато учи, а това е рисковано и в доста случаи неудачно,защото няма да й стига време да учи, то е ясно.
    Нямало разлика между 9000 паунда на година и безплатното обучение? Нямало разлика между 500 паунда на месец за общежитие и 200 евро за стая в апартамент?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Българска филология - чак писател не знам, но ще пишеш разни статии/рецензии/критика и т.н. Иначе наистина - и да напишеш няква книга, шансът някой да я купи и прочете е повече от нищожен. Виж да беше Дан Браун/Стивън Кинг/Паулу Коелю ...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Нямало разлика между 9000 паунда на година и безплатното обучение? Нямало разлика между 500 паунда на месец за общежитие и 200 евро за стая в апартамент?
    Tи за най-малкото. Разликата не е малка, но ако не ти мажат грабчето мама и тати - и 300 лв ще са много за едно момиче без опит в живота.
    Иначе не е невъзможно.

anonymous708973
    Guest
    Мани бе, той по-добре от нас знае.
    Щот кво беше... няма жена, която да е умна колкото един мъж. :Д :Д

Българска филология недей.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мани бе, той по-добре от нас знае.
    Щот кво беше... няма жена, която да е умна колкото един мъж. :Д :Д
    Е много ясно! Жени като Меркел и Кюри, видиш ли, на малкия му пръст не могат да стъпят, к'во си въобразяваме ние...

Мега фен Аватара на draid
    Е много ясно! Жени като Меркел и Кюри, видиш ли, на малкия му пръст не могат да стъпят, к'во си въобразяваме ние...
    Не достатъчно добър довод и определено груба грешка е да изтъкваш 2 жени които се открояват, защото винаги могат да ти изкарат 200 мъже до тях.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Не достатъчно добър довод и определено груба грешка е да изтъкваш 2 жени които се открояват, защото винаги могат да ти изкарат 200 мъже до тях.
    В грешка си. Той твърдеше, че нямало жена, която да е по-умна от когото и да било мъж.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Аз като ти казвам, че наистина трябва да се научиш да четеш, защото просто не го умееш.
    И нямам предвид елементарното четене като сливане на букви в срички и думи, както знаеш.

Мега фен
    Аз като ти казвам, че наистина трябва да се научиш да четеш, защото просто не го умееш.
    И нямам предвид елементарното четене като сливане на букви в срички и думи, както знаеш.
    Е, па точно ти си това доказателство. Как се хващаш за всичко, типично за всяко женско, вие мислите по-много първобитен начин и възпирате прогреса на човечеството . :Д

anonymous708973
    Guest
    "Всичко", защото съм прочела всичко.

На тема жени-мъже с теб няма да споря. Никога не съм била феминистка, никога не съм казвала, че жените сме по-кадърни от мъжете като цяло и никога няма да го кажа. Спори си със стената, ако желаеш.
    Прогреса на човечеството, вика. Мухльо. Чувствай се полезен за прогреса на човечеството.

Мега фен
    Нарочно правителствата, управлявани от мъже, слагат жени за главни фигури в управлението, за да пречат, с правените от тях глупости, на системата, която в противен случай ще се развие до такава степен, ще еволюира и всички ще загубят печалбата си .

Мега фен
    "Всичко", защото съм прочела всичко.

На тема жени-мъже с теб няма да споря. Никога не съм била феминистка, никога не съм казвала, че жените сме по-кадърни от мъжете като цяло и никога няма да го кажа. Спори си със стената, ако желаеш.
    Прогреса на човечеството, вика. Мухльо. Чувствай се полезен за прогреса на човечеството.
    Ти ли не се хващаш бе миличко. Като мишка надушила сиренце, като шаранче зърнало червейче, като баба превключила на турски сериал. Доказателство е всяко твое изказване, но уви, ти няма как да го прозреш, защото си жена ;Д

Мега фен
    ахахахахахахахахха

какво по дяволите се случва ....

Мега фен Аватара на draid
    И тебе не те слуша главата.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Е, па точно ти си това доказателство. Как се хващаш за всичко, типично за всяко женско, вие мислите по-много първобитен начин и възпирате прогреса на човечеството . :Д
    Момче .. dafuq man.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    Не, не.
    Аз просто тъна в умопомрачение.

Супер фен Аватара на D*Rose
    Можете ли да дефинирате понятието "умен"? Как бихте го измерили? С IQ ли? Или може би с броя открити химични елементи в периодичната таблица? Tell me more..

anonymous708973
    Guest
    Много дълбоки теми започваш...

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Според мен, трябва да се измерва с това колко е преуспял. Някак си показва, че е съумял да се справи с живота. Инак за какво ти е тоя акъл, ако не си си осигурил добро препитание с него ?

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Според мен трябва да учиш нещо различно от филология и журналистика. Така ще натрупаш много конкретни и професионални знания, които да ти помогнат да пишеш компетентно, увлекателно, и достоверно. А вече дали имаш дар слово е съвсем друг въпрос, но ако го имаш, с курсове, самообразование и много четене ще успееш да създадеш нещо наистина интересно. Поне аз така съм се ориентирала за себе си, защото се е напълнило с "писатели" и "блогъри", които пишат за всичко, а от нищо не разбират.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си