- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Къде да кандидатствам?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Българска филология - чак писател не знам, но ще пишеш разни статии/рецензии/критика и т.н. Иначе наистина - и да напишеш няква книга, шансът някой да я купи и прочете е повече от нищожен. Виж да беше Дан Браун/Стивън Кинг/Паулу Коелю ...![]()
"Всичко", защото съм прочела всичко.
На тема жени-мъже с теб няма да споря. Никога не съм била феминистка, никога не съм казвала, че жените сме по-кадърни от мъжете като цяло и никога няма да го кажа. Спори си със стената, ако желаеш.
Прогреса на човечеството, вика. Мухльо. Чувствай се полезен за прогреса на човечеството.
Нарочно правителствата, управлявани от мъже, слагат жени за главни фигури в управлението, за да пречат, с правените от тях глупости, на системата, която в противен случай ще се развие до такава степен, ще еволюира и всички ще загубят печалбата си .![]()
ахахахахахахахахха![]()
![]()
какво по дяволите се случва ....![]()
Не, не.
Аз просто тъна в умопомрачение.
Можете ли да дефинирате понятието "умен"? Как бихте го измерили? С IQ ли? Или може би с броя открити химични елементи в периодичната таблица? Tell me more..
Много дълбоки теми започваш...
Според мен, трябва да се измерва с това колко е преуспял. Някак си показва, че е съумял да се справи с живота. Инак за какво ти е тоя акъл, ако не си си осигурил добро препитание с него ?
Според мен трябва да учиш нещо различно от филология и журналистика. Така ще натрупаш много конкретни и професионални знания, които да ти помогнат да пишеш компетентно, увлекателно, и достоверно. А вече дали имаш дар слово е съвсем друг въпрос, но ако го имаш, с курсове, самообразование и много четене ще успееш да създадеш нещо наистина интересно. Поне аз така съм се ориентирала за себе си, защото се е напълнило с "писатели" и "блогъри", които пишат за всичко, а от нищо не разбират.