Здравейте,имам проблем и се чудя какво да направя.Бях на рожден ден в Пловдив ,на един мой близък от университета останах в тях и на рождения ден се запознах с негов приятел,който беше супер сладкия и цяла вечер с него си говорихме, смяхме се ,пихме и всички си тръгнаха ,но остана той ,рожденика и приятелката му ,и вече беше към 8 сутринта и на мен ми се доспа и попитах Милко (рожденика) къде ще спя и той каза в неговата стая,а той и приятелката му в спалнята на техните и аз викам окей нали,взех си нещата ,отидох оправям леглото и идва Ивелин и вика може ли да легна при теб,а доколкото разбрах той живее в другия блок и му казах,ти няма ли да си ходиш и той а не ще остана.И аз се съгласих то леглото огромно ,оправих леглото и започнах да се събличам и той супер възпитан обърна се на другата страна ,докато се събличах и после легнахме нали.Обаче бяхме взимали амфети и нали знаете ,че супер много се потиш от тях смисъл топло ти е и той ме гушнал и вече аз не издържам супер топлото ми беше отвих се ,но пак и там нали свалих си блузата ,останах само по бельо и той се съблече ,и аз вече не издържах той супер секси тялото имаше ,постоянно ме гушкаше ,но аз просто не съм такава ,не го познавам как да правя секс с него,но наистина много ми се искаше,дори само при мисълта как лежеше до мен той и откачам.. ,но в крайна сметка му казах ,че няма нищо да стане и той просто ме гушна и заспахме.Сега все ми пише ,да идва към София ,да сме се видели а у ,аз не мога да имам така връзка от разстояние ,защото е твърде трудно,но супер много искам да спя с това момче и се чудя дали да му кажа да дойде и да ми мине мерака ..