.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Искам да се излея

Здравейте приятни хорица,

Рядко пиша, предимно от различни профили, но просто искам да разкажа моята история с две думи, пък ако имате да ми кажете нещо мотивиращо, или обратното, ще го приема с удоволствие.

Далеч съм, извън България. Целият ми живот е вече зад гърба ми, а не искам да го оставя. Имам приятели, колко прекрасни спомени сме имали. Имам приятелка, която тъй нагло и гадно загърбих. Имам разни стари загърбени от много време любови, които все още ме търсят, дали по приятелски дали по друг начин, не мога да преценя. Не го казвам за да се хваля, просто има неща, които ме връщат назад и ме карат да се замислям.

Вечер, когато си разглеждам фейсбука често се спирам на една страничка "Dear Hearthbreaker", предимно момичета явно я посещават, но вътре има толкова мили неща, които ме карат да се замислям и да си мечтая за миналото... Няма да се върна, имам цели, не ги постигна и тогава ще се реализирам в родината ми, но... сърцето ми е пълно с някакви емоции, a няма на кой да ги дам, или поне да разкажа.

мекушаво момче... или просто имам нужда от едно момиче - да ме разбира? .. не само заради физическото, но включая и него де.. няма как да си кривя душата!

мерси ако сте прочели тези няколко реда, ако имате нещо да кажете.. ще се радвам

Супер фен Аватара на leadyflame
    Приятните моменти от миналото винаги ще са в ума ти, гледай обаче да действаш и набавяш други хубави, които да избутат старитите, носещи меланхолия.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    гей
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на pandabear
    к'ва е причината да 'загърбиш нагло и гадно' приятелката ти?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    някак нещата за които говорш и след това начина по който се описваш не се връзват

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от leadyflame Виж мнението
    Приятните моменти от миналото винаги ще са в ума ти, гледай обаче да действаш и набавяш други хубави, които да избутат старитите, носещи меланхолия.
    +++

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    гей
    Повече от това и аз не мога да добавя. Ще се изливал...

Nomnomnom & Lucho - Истински форумни герои! Все пак благодаря за вниманието.

Shadow, знам че не се връзват, просто исках да напиша всичко, което ми е на главата, стана ми по-добре като го направих и мнението на leadyflame е най-точното, което прочетох до този момент, благодаря за което. Приятна вечер и мерси за отделеното време.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от bobkoobg Виж мнението
    Nomnomnom & Lucho - Истински форумни герои! Все пак благодаря за вниманието.

Shadow, знам че не се връзват, просто исках да напиша всичко, което ми е на главата, стана ми по-добре като го направих и мнението на leadyflame е най-точното, което прочетох до този момент, благодаря за което. Приятна вечер и мерси за отделеното време.
    мегагей
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми