- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто споделям. Част 345346030603
Дееба, дееба, дееба, дееба, мамка ви да еба, мамка му толкова съм ядосан, а не трябва да съм ядосан, не трябва да ми пука, мамка му, мамка му, мамка му, чудите защо съм ядосан, първо сдухвам се, защото не ми се получава с мацките, второ щото хора, които уж мисля за приятели ме лъжат и трето, мамка му искам да се отърва от тоя скапан град, мамка му, защо ми пука беее, защооо, всеки ден чета някакви неща за това да не ми пука и не ми пука, но изведнъж просто тъпото ме напада ииии бе майка му и на тъпото, дееба, дееба, дееба, гледам се в огледалото и си казвам такова красиво момче, а момичета не го забелязват, мамка му(не че съм единствен с подобен случай), но мамка му, мамка му, просто...................................... .................................................. .........
П.П - Като се замисля, забелязват ме, друг е въпроса че някъде греша и ги гоня впоследствие.
Последно редактирано от TheNormalGuy : 08-07-2013 на 21:24
Споко, бе, пичага. Всичко опира до нагласата ти, а това си зависи изцяло от теб.
Братле и аз бях така, може да се каже, че и още съм, но все пак значително по - добре...намери си хоби (аз станах батман) излизай с нови хора, напивай се, прави квото ти е кеф, спокойно...ще се оправят нещата
![]()
е ако не друго поне ни развесели
туй като завърлуват хормоните и нема оправия
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Абе минаха ми нервите(ех, Десе, за къде ли съм без теб), трябва да се науча да не се влияя от външни фактори, инак радвам се че съм ви разсмял.
Всъщност, наистина е до града.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
АРЕ ВСИЧКИ ДА ВЗЕМТЕ ДА СЕ УСПОКОИТЕ МАЛКО А???????????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
TheNormalGuy
Много хора красиви като нас са самотни братле![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(шегувам се )
Всеки както се уреди![]()
Промени си малко мисленето, вярвай си повече и ще стане. Май и преди съм ти го казвала. Успех.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз такъв словоред, такова сладкодумие, не бях срещала скоро. То си е за книга.![]()
dgdg
Един от мен в тая насока. Най-често грешката е в това, че си мислим, че знаем кои са правилните ходове, но просто не ги правим. А всъщност, обикновено имаме грешната стратегия. Колкото повече допускаме, че мислим грешно, толкова по-добре.
Не се мъчи само да действаш възможно най-близо до убежденията си, старай се да изгладиш и самите убеждения.
Ако си умен и красив, а още си нямаш приятелка, може би е време да спреш да вярваш на мама и баба, че си умен и красив
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Или да се отдадеш на кръвосмешение
Сори, не се сдържах, промотирам си антитабутата
Всеки има този проблем, но някои просто не го изказват публично, а избират да го таят вътре в себе си, да го пренебрегват и да не му влагат такова голямо значение, но истината винаги ги преследва.
Излизай по клубове, барове, където очите ти видят и ще видиш колко мацки ще ти налетят, че и други пичове ще си намериш![]()