.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Супер фен Аватара на TheNormalGuy

Просто споделям. Част 345346030603

Дееба, дееба, дееба, дееба, мамка ви да еба, мамка му толкова съм ядосан, а не трябва да съм ядосан, не трябва да ми пука, мамка му, мамка му, мамка му, чудите защо съм ядосан, първо сдухвам се, защото не ми се получава с мацките, второ щото хора, които уж мисля за приятели ме лъжат и трето, мамка му искам да се отърва от тоя скапан град, мамка му, защо ми пука беее, защооо, всеки ден чета някакви неща за това да не ми пука и не ми пука, но изведнъж просто тъпото ме напада ииии бе майка му и на тъпото, дееба, дееба, дееба, гледам се в огледалото и си казвам такова красиво момче, а момичета не го забелязват, мамка му(не че съм единствен с подобен случай), но мамка му, мамка му, просто...................................... .................................................. .........

П.П - Като се замисля, забелязват ме, друг е въпроса че някъде греша и ги гоня впоследствие.
    Последно редактирано от TheNormalGuy : 08-07-2013 на 21:24

Повече от фен Аватара на feikk

dgdg

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Споко, бе, пичага. Всичко опира до нагласата ти, а това си зависи изцяло от теб.

Братле и аз бях така, може да се каже, че и още съм, но все пак значително по - добре...намери си хоби (аз станах батман ) излизай с нови хора, напивай се, прави квото ти е кеф, спокойно...ще се оправят нещата

Мега фен
    е ако не друго поне ни развесели

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    туй като завърлуват хормоните и нема оправия
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Абе минаха ми нервите(ех, Десе, за къде ли съм без теб), трябва да се науча да не се влияя от външни фактори, инак радвам се че съм ви разсмял.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    Дееба, дееба, дееба, дееба, мамка ви да еба, мамка му толкова съм ядосан, а не трябва да съм ядосан, не трябва да ми пука, мамка му, мамка му, мамка му, чудите защо съм ядосан, първо сдухвам се, защото не ми се получава с мацките, второ щото хора, които уж мисля за приятели ме лъжат и трето, мамка му искам да се отърва от тоя скапан град, мамка му, защо ми пука беее, защооо, всеки ден чета някакви неща за това да не ми пука и не ми пука, но изведнъж просто тъпото ме напада ииии бе майка му и на тъпото, дееба, дееба, дееба, гледам се в огледалото и си казвам такова красиво момче, а момичета не го забелязват, мамка му(не че съм единствен с подобен случай), но мамка му, мамка му, просто...................................... .................................................. .........

П.П - Като се замисля, забелязват ме, друг е въпроса че някъде греша и ги гоня впоследствие.
    И ние какво сме ти виновни, че псуваш нас ?!

По-добре да ти изпишат успокоителни

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    И ние какво сме ти виновни, че псуваш нас ?!
    Цъ, тая псувня не е към вас, към други люде е насочена, макар че май и те не го заслужават.

Мега фен Аватара на Chacho
    Всъщност, наистина е до града.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

успокой се бе

АРЕ ВСИЧКИ ДА ВЗЕМТЕ ДА СЕ УСПОКОИТЕ МАЛКО А???????????

Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

TheNormalGuy
    Много хора красиви като нас са самотни братле
    (шегувам се )
    Всеки както се уреди

Промени си малко мисленето, вярвай си повече и ще стане. Май и преди съм ти го казвала. Успех.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на feikk
    Аз такъв словоред, такова сладкодумие, не бях срещала скоро. То си е за книга.
    dgdg

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Промени си малко мисленето, вярвай си повече и ще стане. Май и преди съм ти го казвала. Успех.
    Мисленето съм и го променям в положителна посока, но ги има и тези моменти в които те хваща негативизма и ти става кофти. Инак да казвала си ми го и преди и благодаря за което, полезни съвети даваш.

Супер фен Аватара на tireheb
    дееба

Мисленето съм и го променям в положителна посока, но ги има и тези моменти в които те хваща негативизма и ти става кофти. Инак да казвала си ми го и преди и благодаря за което, полезни съвети даваш.
    Един от мен в тая насока. Най-често грешката е в това, че си мислим, че знаем кои са правилните ходове, но просто не ги правим. А всъщност, обикновено имаме грешната стратегия. Колкото повече допускаме, че мислим грешно, толкова по-добре.

Не се мъчи само да действаш възможно най-близо до убежденията си, старай се да изгладиш и самите убеждения.

Град
    Варна
    Ако си умен и красив, а още си нямаш приятелка, може би е време да спреш да вярваш на мама и баба, че си умен и красив

Или да се отдадеш на кръвосмешение

Сори, не се сдържах, промотирам си антитабутата

Не, не вярвам на мама и баба, вярвам на огледалото.

Град
    Варна
    Не, не вярвам на мама и баба, вярвам на огледалото.
    Ами, може би... офталмолог?

Всеки има този проблем, но някои просто не го изказват публично, а избират да го таят вътре в себе си, да го пренебрегват и да не му влагат такова голямо значение, но истината винаги ги преследва.

Излизай по клубове, барове, където очите ти видят и ще видиш колко мацки ще ти налетят, че и други пичове ще си намериш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си