- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Размисли над моята връзка
здравейте съфорумници , да се представя аз съм на 25 от пловдив и искам да споделя моя проблем. Скоро с приятелката , която е любовта на моя живот , дар ор небесета за моята особа правиме една година. Аз много я обичам , но тя иска за едногодишнината да и подаря бебе , а аз не се чуствам готов. Как да и го споделя. Страхувам ce , че ще ме изхвърли на улицата като мръсно коте , а аз .. не смятам , че безимотен прощляк като мен ще намери такова момиче отново. КАКВО ДА ПРАВЯ МОЛЯ ПОМОГНИТЕ МИ!!!
Поздрави , cipybaby![]()
извинявам се обаче не се сдържах По темата : просто и кажи че не си готов още
![]()
Просто и кажи как се чувстваш. Децата не са играчки и не може да и "подариш" бебе, ако и двамата не сте готови. Ако тя това не го разбира, то определено я надценяваш.
Подари и кукла бебе
Подари й бебе и направи като на Семейство Симпсън както направи бащата не Нелсън кажи и че отиваш за цигари а ти в действителност ще изчезнеш и като станеш готов ще се върнеш.
Въх. :о
Ти все пак защо си с нея-защото мухъл(не го казах аз) като теб няма да намери друга такава майка Тереза да го приюти или защото наистина я обичаш?
Каквото и да отговориш ,си е за теб,мен тази информация не ме засяга.На теб,струва ми се,ти е по-необходима.
За "подаръка" е ясно-щом не се чувстваш готов,не й го "поднасяй".
Обясни й ясно как се чувстваш,тя би трябвало да те разбере,без да се тръшка и да вдига патърдия.
Все пак-зрели хора сте(или поне би трябвало ... )
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Пич, нали знаеш къде е моста над Марица, ама отркития на бул. Руски? Връзваш си нещо по тежко на шията и мисля знаеш кво трябва да направиш. Такива като тебе не бива да се размножават + че IQ то ми падна с 15 пункта само докато ти четох темата....
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House