.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Моята история, отчаяна за съвет.

Здравейте,на скоро с приятелката ми приключихме 9 месечната ни връзка.Карахме се доста и тя реши,че трябва да се разделим защото всичко което правеше е да ме наранява и ми сподели,че вече няма същите чувства и това което има към мен не е достатъчно за тази връзка. Приех го. Тежко,но го приех. Това се случи преди около 3-4 дни и от тогава ми е адски тежко, не спирам да мисля за това, не искам, но просто се случва ежедневието ми беше свързано с нея имаме толкова много мигове и спомени и те са навсякъде и се натъжавам постоянно. В едно училище сме и вчера трябваше да отсъствам първите 4 часа и тя не знаеше и ми беше писала смс "Къде си? Защо не си на училище?" Аз и отговорих,че съм отсъствал и че съм бил в Пирогов (което наистина е така) и тя веднага ми звънна и ме попита какво се случва дали съм добре и т.н,но аз я обясних,че не съм се доизказал и,че съм бил на свиждане. Тя се успокой и ми каза,че има нужда и много иска да ме види. Е отидох на училище видяхме се дойде при мен гушна ме целуна ме по бузата поговорихме си малко и някак тя се натъжи и ми каза,че трябва да влиза в час. След часовете се разбрахме да си ходим заедно,но тя си тръгна защото не бях там на време за което ми звънна по-късно и ми се извини. След това цяла вечер си писахме общи неща, какво ли не и се почнаха пак "целувките" "сърчицата" и т.н знаете как са нещата Преди да си легне тя ми звънна уш да ми каже лека нощ и т.н,но се случи така,че си говорихме около 30 минути и започна да ми говори неща от сорта на "липсваш ми" "иска ми се да си тук" и т.н което ме зарадва до някъде защото си мислех,че нещата се оправят легнах си с усмивка, станах с усмивка нямаше го тва напрежение в гърдите и корема ми, отидох на училище тя отново дойде при мен гушна ме и т.н говорихме си ходихме да ядем заедно и на мен ми стана гадно казах и че искам да поговорим за нас и т.н и от там се почна някакъв скандал,че няма за какво да говорим,че няма смисъл,че не можем да сме заедно,че няма чувства към мен и просто е свикнала прекалено много с мен и ми наговори доста неща които не мислеше.След това дойде при мен извини ми се и ми каза,че ще ме излсуша и т.н и аз и казах,че не мога така,че не мога да съм и приятел,че имам чувства и това ме наранява и тя си легна в мен и ме слушаше и накрая ми каза просто съжалявам и си тръгна. Е това общуване продължи и в момента си пишем и някак си не знам .. супер объркан съм и не знам какво да правя и как да се отнасям с нея и с държанието и. Ще се радвам,ако някой въобще прочете това което написах и ми даде някакъв съвет,благодаря предварително. П.С На 15 съм,тя също.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Има краш по друг според мен.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Не мисля. Почти съм убеден,че няма,но окей да приемем,че е така. Какво да правя ?

Човек има само една идеална връзка в живота си, въпроса е как да я познае навреме. А всичко останало, макар и хубаво в началото, ще му донесе страдание... но когато си на 15 и се вкараш в такива филми, нещата са непредвидими... Аз като бях на 15, единствената ми връзка беше с Nintendo-то...

Супер фен Аватара на Cloud9
    http://9gag.com/gag/aZP71O6

Ей това е истината за такива момиченца.Иска й се да й ходиш по задника,да знае че има кой да я харесва и да се лигави от време на време,но стане ли нещо сериозно-дим да я няма

Добре. Как да постъпя аз ? Да спра да общувам с нея ?

Супер фен Аватара на Anonys
    Не, не мисля че има crush.. Просто й се иска нещо различно. А и е на 15. Секс правили ли сте? И мислили ли сте си за някакви подбуди на тая тръпка, а не да правите обичайното постоянно? Правил ли си ѝ изненади? Стой седмица далеч от нея. Кажи й, че докато не седне сама с мислите си и не се изясни, да не говори с теб. Но да ти каже решението си. Защото те наранява по този начин. И е нормално в някои моменти, когато е с приятелки ти да не ѝ липсваш. Но не е нормално да е толкова несериозна и заради това, че е била в добро настроение теб да те прави на 2 стотинки. Или е с теб или е без теб. Няма средно положение. И ѝ кажи, че ако ще е с теб, нека няма такива номера днес ми липсваш, утре не. По-добре да не ти го показва това, че не ѝ липсваш. Трябва ви време. Но не много. И то разделени. Една седмица. Или две. Да види, че ти си важна част от живота ѝ.

Има нещо такова,да.Напоследък някак се правим едно и също и някак си тръпката се губи.Изненади и правя,да всеки месец на датата която тръгнахме и правя някаква изненада,но го има тоя момент на омръзване,не знам. Твърди,че ме обича,цени и т.н, но няма чувства, което някак ме съмнява.Не мисля,че ако нямаше щеше да се държи така от както не сме заедно се е случвало да ме целуне 2-3 пъти и просто начина по който се държи някак не може да ми докаже,че няма чувства въпреки,че ми го казва. Преди нея имах връзка 10 месеца и знам какво значи наистина да няма чувства и от двете страни.Може би липсва тръпка,да нормално след толкова време трудно се запазва,как да я пробудя тая тръпка ? Да правим секс. Казвала ми е,че и в момента е на мнението,че съм перфектния за нея,но знае,че ако се съберем пак ще се появят тези караници и т.н и не спира да се обвинява,как е сбъркана,как и тя не знае защо се получава така и че е объркана.Казва,че и е гадно сама и без мен и че и липсвам,но не иска дълга връзка.Дъх .. момичета what can I say.И тя явно не знае какво иска. Може би това е правилното решение за известно време някак си да се отдръпнем един от друг и това и се опитвам да направя,не ходя при нея, не и говоря, не ходя при нея,но тя някак си гледа да го поддържа тоя контакт. И както в единия момент е супер сладка и невинна и ми създава някакви надежди в следващия момент е някак студена, не знам. Явно така ги учат в ада.

Супер фен Аватара на NissaN
    В момента изживявам подобно нещо разделихме се миналата седмица (Тя ме заряза) и от сряда ми пише по скайпа праща ми СМС-си вчера искаше да се видим но аз отказах че имах работа днес сутринта ми прати СМС в който пишеше,че и липсвам.Жените не знаят какво искат аз няма да си я хвана отново толкова бързо ще се права на недостъпен и че не ми пука за нея за известно време па каквато стане.Може и ти така да направиш.

Супер фен Аватара на Anonys
    Да, но не трябва на прекалено недостъпен и че не ти пука. Правете се, че сте наранени и затова не искате да се виждате, защото ви нараняват.

Супер фен Аватара на NissaN
    И така става.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си