Има нещо такова,да.Напоследък някак се правим едно и също и някак си тръпката се губи.Изненади и правя,да всеки месец на датата която тръгнахме и правя някаква изненада,но го има тоя момент на омръзване,не знам. Твърди,че ме обича,цени и т.н, но няма чувства, което някак ме съмнява.Не мисля,че ако нямаше щеше да се държи така от както не сме заедно се е случвало да ме целуне 2-3 пъти и просто начина по който се държи някак не може да ми докаже,че няма чувства въпреки,че ми го казва. Преди нея имах връзка 10 месеца и знам какво значи наистина да няма чувства и от двете страни.Може би липсва тръпка,да нормално след толкова време трудно се запазва,как да я пробудя тая тръпка ? Да правим секс. Казвала ми е,че и в момента е на мнението,че съм перфектния за нея,но знае,че ако се съберем пак ще се появят тези караници и т.н и не спира да се обвинява,как е сбъркана,как и тя не знае защо се получава така и че е объркана.Казва,че и е гадно сама и без мен и че и липсвам,но не иска дълга връзка.Дъх .. момичета what can I say.И тя явно не знае какво иска. Може би това е правилното решение за известно време някак си да се отдръпнем един от друг и това и се опитвам да направя,не ходя при нея, не и говоря, не ходя при нея,но тя някак си гледа да го поддържа тоя контакт. И както в единия момент е супер сладка и невинна и ми създава някакви надежди в следващия момент е някак студена, не знам. Явно така ги учат в ада.