- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момиченцата ?
Абе .. не мислиш ли, че прекалено много бързаш да узрееш като човек??Да, евала, че се развиваш в тази насока, онази насока .. че знаеш какво искаш и го гониш, но нали знаеш, че едно се оправя, друго се разваля.Има време за всичко в живота.Сега социалният ти план е ок, вървиш напред, но за това пък личният ти живот куца.Дай го по-спокойно и когато нещата ти се наредят в едната посока, когато си стъпиш на краката и вниманието ти не е в най-различни посоки, ще дойде и другото.Може би сега е времето ти да се развиваш навсякъде, но не и в интимен план.Помисли.![]()
Big or small, lies are lies!
Ами до преди 2 години не знаех какво искам да правя ,просто всичко ми беше забавление , в един момент просто реших,че искам да постигна нещо,че не искам да завися от семейството си,защото до преди това винаги излизаше така,че всичко което правя е защото семейството ми е зад мен и просто реших да се откъсна от тях.Но пък и личният ми живот винаги е куцал,винаги правех грешни избори и все още ги правя,опитвам се да се развивам както казах имам много голям проблем със сдържането на емоциите,просто съм много импулсивен ,лесно се паля.Не съм ревнив ,защото знам,че мога да накарам дадена жена да се чувства повече от прекрасно когато е с мен,но имам проблем с това да я задържа,защото или съм твърде зает или просто нещо ми липсва.Не ми се е случвало жена да ме кара да се чувствам напълно удовлетворен (не говоря в сексуален аспект) ,не знам каква жена ми трябва.![]()
единственото, което виждам в последните ти коментари е следното:
" бла, бла бла .. зает съм ... бла бла бла" ... :/
Big or small, lies are lies!
Лол нещо такова се получава да .. fuck i suck ..Ами май се престаравам.
То и ти не знаеш какво искаш. Като прочетох първия пост мислех, че става въпрос за 16-17 годишни, ти с тоя магистър направо ме шашна.
Подреди си приоритетите и тогава прави опити да съчетаваш нещата.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Всъщност съм по-малък за магистър ,но се напънах и прескочих малко ,но да доста съм объркан. Не знам отидохме в друга посока ,все едно ми правят някакъв вид психоанализа ,но наистина искам да разбера къде греша.
Разбира се. Времето за акане също.
Защо да не пропусне единственото време от седмицата, в което да си раздвижи схванатото от работа тяло, разбира се.
Някои сте се взели много насериозно.
Климатроник, точно ти да обясняваш кой се държал като мамино синче... На автора само вода можеш да му носиш.
Авторе, съгласна съм с Виоленца. Подреди си приоритетите. По моето скромно мнение в момента ти е времето за развитие. Избрал си да го направиш ударно и нямаш времето да поддържаш връзка. В това няма нищо лошо. Грешката не е в теб. Просто момичетата имаме нужда от внимание, което ти в момента не можеш да отделиш. Няма лошо. Просто се развивай, защото сега ти е времето! А когато понамалиш темпото и вече си открил своята пътека, съм сигурна, че ще има не едно момиче, което да иска да бъде с амбициран, сериозен и отговорен мъж. През това време съм сигурна, че ще ти липсват моментите от една връзка, но... по неглиже го давай. В момента ми се вижда, че можеш да вместиш във времето си само връзка тип "прекарваме си приятно и не говорим за бъдещето", никой не е казал, че трябва да избираш между крайностите - сериозна връзка или няква просто там, която ти задоволява физическите нужди. Просто бъди ясен отначало, че нямаш времето, което тя може би иска. Ама не прави глупостта да слушаш някви разглезени девойки, които си мислят, че са центърът на вселената.
Последно редактирано от PinkPan7her : 10-27-2013 на 11:00
^ Ти от кога познаваш автора и мен ,че толкова убедително пишеш? Със сигурност не си център на разбирателството.
Аз коментирам това, което съм прочел. Не си правя изкуствени изводи за човека от среща само от един форум. Съветвам те и ти да не се вкарваш толкова на вътре.
А всички коментари на автора, които са свързани, почти и само, с изтъкване на заетостта му, с ученето, магистратурите, сериозността и порчие си направих свои леки изводи, но не и заключения за личността. Лично на мен не ми върви да си представям сериозен човек, който да пише така из форум, освен,ако не е леко в депресия, както казах, а от там всичко го разбирам като вид прикрито оплакване от живота в момента. Както и да е, не съм сигурен, но ти пантерке, доста се вживяваш , вземи изпии едно кафенце.
Последно редактирано от klimatronik : 10-27-2013 на 11:20
Всъщност съм писал тук доста пъти ,за различни неща още от 16 годишен имах и друга регистрация бил съм активен преди и са ми се получавали работите смисъл някакви нормални напътствия и изводи съм получавал,нещо като вид коачинг ,така да го кажа ,защото донякъде е точно това или поне аз го приемам по този начин.Говориш с някой за проблемите си и той с някакви прости въпроси и някакъв вид разговор ти сам си правиш някакъв извод от нещата,не говоря за съвети ,защото съвети може всеки да ти даде,но всеки е индивидуален и доста конфузно става със съветите.Затова пиша тук.
Това,че уча толкова неща и работя и си правя собствен бизнес не ме прави ,много знаещ и сериозен.Аз го правя защото съм несериозен и незнаещ и искам да се развия,доста ми е трудно и доста неща не схващам и съм се провалял.Опитвам се да се уча от грешките си както в социален така и в личен план.В момента може да се каже ,че в социален план се справям с проблемите в личен никога не ме е бивало.Затова реших да пиша тук,да проведа някаква дискусия с хора,които не ме познават които не са субективни и да стигна до някакъв извод ,а може би решение на проблема.![]()
Варианти за решение на "проблема"(според мен):
1) не започваш сериозна връзка
2) започваш сериозна връзка, със сериозно момиче, което също има много неща на главата си, а не купища свободно време за пилеене
Хм,доста интересно ,ще го имам предвид.Трябва да си променя обкръжението ,за да намеря сериозно момиче.
Абе, аз претендирам да съм сериозно момиче, което в момента има една камара неща за вършене и пак ще кажа, че ако е сериозна връзка, си искам вниманието. Понеже лично аз поради заетостта си такава не мога да си позволя, връзка тип "прекарваме си готино и това е достатъчно" ми е напълно достатъчна.
Не знам, но един приятел скоро си хвана приятелка, която работи на 2 места, занимава се отделно с различни проекти, студентка е(редовна). Може да нямат много време да прекарват заедно, но когато намерят са си много сериозна двойка, абе като семейство. Готино ми става като ги гледам. Така че, не мисля, че е невъзможно да водиш сериозна връзка, ако си зает, стига да намериш някой, който го осъзнава и не ти мрънка или прави фасони.
Момче решило да пита момичетата,за някакви елементарни етикети,които най-вероятно са му лепнали дни по-рано.
И темата се развива 2 страници в раздел Любов.
втф..
Хаха ами аз не знам да има момиче дето й стига само " прекарваме си готино и това е достатъчно" до един момент е така,аз съм повече от съгласен за такива отношения,защото се стресирам като ми кажат ,че трябва да съм моногамен и "сериозно обвързан" някакво ми идва too much .. Ама никога не е просто "прекарваме си яко" винаги искат жените повече ,влюбват се и започват да ревнуват,започват да искат цялото ми внимание и .. всичко се прецаква.
Ба, ако е наистина заета, хич няма да мисли как да ревнува и не знам си кво, стига да не й го набиваш в очите.
Разпускаш, забавляваш се и не говориш за бъдещето.
Обаче ... ако по принцип се стресираш, като ти кажат нещо за моногамия, нормално момичетата да ти казват, че не си емоционално дорасъл за връзка. Досега бях на твоя страна, обаче с това изказване доста променяш ситуацията.
Еми стресирам се от такива изказвания ,аз не съм малоумен мога да разгранича нещата ,ама като почнат да ми обясняват,едва ли не "Не можеш да излизаш с някакви момиченца,да им се обаждаш ,да им пишеш ,ти си с мен и си мой" и това ме побърква и ме притеснява и стресира,все едно съм нечия собственост,не мога така да ми казват "Ти си мой и си обвързан с мен" и с тея глупости по тоя фейсбук дето искат само да се обвързват всички да видели ,направо ме убиват.Чувствам го така,все едно имам крила и си летя такъв и изведнъж бум и ми ги връзват.Страшна аналогия ..
Като ти каже "ти си мой и си обвързан с мен" или производно на това внимавай, докато практически не започне да го прилага. Внимавай да не влезеш в такива лапи, защото има някои доста нахални и авторитарни мацки и докато се усетиш ще е започнала да се опитва да ти контролира живота. Млад си за съвместно съжителство. Разучавай и подбирай, и не ги приютявай толкова бързо. Трябва да си готов за това да бъде очаквана от теб моногамност, след като си й предложил да живее у вас. Оставяй нещата да вървят по-бавно и преценявай коя става и коя не става.
Temet Nosce
벨야카
Еми аз внимавам то точно заради това ме наричат по този начин.Ами живеех с едно момиче 7 месеца преди и точно това правеше опитваше се да контролира живота,действията ми та и мислите ми.Млад съм да за да живея с момиче донякъде ама така се получи с последното момиче ,тя е студентка живее в някакво тъпо общежитие и те там нали имат някакви чеквания с карти и не може да се влиза и еди какво си и ми беше тъпо да знам,че живее с 4 момичета и затова й казах да се пренесе в къщи ,ама аз не съм тръгнал да изневерявам и т.н ,просто не обичам да ми казват какво да правя и какво да не правя.Еми и това май ще е вариант,аз все бързам както казах по нагоре супер емоционален съм и супер много се закачам за някое момиче и бързо и после осъзнавам колко е "проста" .
Пичага не ги слушаи тия прости-п**ки които си мислят, че са от голямото доброутро. Тази която ти го е казала е ня'кво загоряло момиченце което се мисли за преждевременно пораснало понеже иска да я клати някъф стабилен батко който е минал през твоя път. Живей си живота бъди лаконичен към нея обличай се добре, говори и сериозно и не се лигави пред нея щото няма да те разбере поне не и на тази нейна възраст
Определено сега драмата е защо не съм се опитал да я върна.Честно казано наистина е по-добре просто да спра да се занимавам.Жените не знаят какво искат,а очакват да го получат от нас.Оставя те защото си емоционално негоден,ти се съгласяваш и се отказваш от тази връзка,ама е трябвало да не се отказвам и да съм я търсел и да съм й доказал,че не съм такъв.. Няма смисъл да се разправям само се натоварвам и ядосвам.