Имах около година връзка с едно момче,всичко беше супер ,влюбихме се ,обичахме се беше идеално почти 1 година,после нещата се развалиха,явно си омръзнахме ,започнахме да се лъжем и всичко се провали,карахме се доста ,наранихме се и сложихме край.Минаха 5-6 месеца от тогава ,ако не й повече не знам,чат пат сме си писали 1 път в месеца общи неща ,как си ,що си и само това.Преди около две седмици той започна да ме търси,да ми казва,че му липсвам ,че иска да се видим,че съжаявал ,че искал пак да имаме връзка и аз доста се позамислях,видяхме се няколко пъти,започна да ми звъни често,да ми казва,че се е променил,уговорихме се да се видим тези дни пак. Снощи с колеги от университета отидохме в една дискотека.Смяхме се ,танцувахме ,забавлявахме се и тръгнах нещо до тоалетна и минавам покрай едни сепарета и го виждам как е гушнал някакво момиче и я целува,направо изтръпнах толкова много ме заболя.И се затичах към тоалетната и едва дишах не знаех какво се случва .. след 5 минути излизам и той беше с нея пред мен... ,но беше с гръб и й говореше "Искам да останеш тази нощ при мен ,да те гушкам ,толкова ми е хубаво последните дни да бъда с теб,прекрасна си" ,при което имах чувството ,че ми се срина всичко само го заобиколих и го погледнах и той беше шокиран.,нищо не му казах и влязох вътре.След 10 минути ми писа да изляза отвън и аз го направих исках да видя какво ще ми каже.Той стоеше супер виновно и ми каза "Боли ли те? Ако да радвам се ,нека те боли,знаех че ще си тук и нарочно дойдох с нея,нека те боли ,както мен ме болеше като знаех,че си имаш нов приятел,че той те докосва,че той заспива до теб ,а не аз ,сега виждаш ли какво е ? " .. стоях и го гледах нищо не казвах.Той започна да повишава тон и да ми се кара ,защо мълча,защо не плача ,не ме ли боляло .. отвътре усещах толкова много болка,не знам как не се разплаках казах му само "Обичах те толкова много преди,но не мисля,че бих обичала човека в когото си се превърнал сега,дано това момиче те прави и наполовина щастлив колкото аз те правех" и се качих на 1то такси което видях. Не мога да спра да плача боли ме ужасно много не знам защо го направи ,не знам какво да правя ,ужасно ми е..