.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Hybrid View

Ами не просто ми се случва вече няколко момичета с които съм имал някакви отношения ,да ми казват,че съм емоционално неспособен за връзка и че съм недорасъл!
    Този пример който даде за това да се смееш на погребение,не съм съгласен определено,аз например винаги когато разбера ,че някой е починал се усмихвам ,нямам представа защо,когато ме е страх от нещо ,например имам страшна фобия от високо и от гризачи и отново започвам да се смея.Така,че това не ме прави емоционално неспособен да реагирам.

А за това недорасъл,точно това е проблема ,че аз не съм такъв ,аз съм страшно отговорен,рядко имам свободно време ,имам много големи приоритети в живота,имам много големи цели и доста се старая да ги осъществя ,уча 2 магистратури,работя по над 40 часа в седмицата и т.н. И когато имам някакво време свободно ,искам да изляза с приятели,разбирам че момичетата имат нужда от внимание,но аз всяка вечер се прибирам при нея,не ходя някъде другаде,правя всичко възможно тя да е добре и да се чувства щастлива,но пак са недоволни и накрая аз излизам емоционално несигурен и т.н.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    Ами не просто ми се случва вече няколко момичета с които съм имал някакви отношения ,да ми казват,че съм емоционално неспособен за връзка и че съм недорасъл! ...
    А за това недорасъл,точно това е проблема ,че аз не съм такъв ,аз съм страшно отговорен,рядко имам свободно време ,имам много големи приоритети в живота,имам много големи цели и доста се старая да ги осъществя ,уча 2 магистратури,работя по над 40 часа в седмицата и т.н. И когато имам някакво време свободно ,искам да изляза с приятели,разбирам че момичетата имат нужда от внимание,но аз всяка вечер се прибирам при нея,не ходя някъде другаде,правя всичко възможно тя да е добре и да се чувства щастлива,но пак са недоволни и накрая аз излизам емоционално несигурен и т.н.
    Отговорът е пред теб. Ето за това момичетата те смятат за неспособен на емоционална връзка и емоционално недорасъл. Това, че всяка вечер се прибираш при нея, не значи, че ѝ обръщаш достатъчно внимание. Колкото и да не искаш да си го признаеш понякога постъпваш доста егоистично. Зает си - гониш си целите в живота - това е прекрасно за теб в бъдеще, но за момента те е превърнало в "робот". На момичетата до теб им липсват емоционалните моменти, нещо спонтанно. Почти съм сигурна, че планираш всеки ден от живота си и не правиш спонтанни неща. А те носят най-много емоции. Обвързаността ти с постигането на целите ти е взела мястото на емоционалната връзка с жената до теб. Да имаш "връзка" и да имаш "емоционална връзка" не е едно и също. Така, както си го написал - че се прибираш всяка вечер при нея - добре, но това не е достатъчно.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Отговорът е пред теб. Ето за това момичетата те смятат за неспособен на емоционална връзка и емоционално недорасъл. Това, че всяка вечер се прибираш при нея, не значи, че ѝ обръщаш достатъчно внимание. Колкото и да не искаш да си го признаеш понякога постъпваш доста егоистично. Зает си - гониш си целите в живота - това е прекрасно за теб в бъдеще, но за момента те е превърнало в "робот". На момичетата до теб им липсват емоционалните моменти, нещо спонтанно. Почти съм сигурна, че планираш всеки ден от живота си и не правиш спонтанни неща. А те носят най-много емоции. Обвързаността ти с постигането на целите ти е взела мястото на емоционалната връзка с жената до теб. Да имаш "връзка" и да имаш "емоционална връзка" не е едно и също. Така, както си го написал - че се прибираш всяка вечер при нея - добре, но това не е достатъчно.
    Да,може би не е много готино на 22 да уча постоянно и да работя ,ама такъв е живота искам да постигна нещо без помощта на родителите си и се старая сам да го правя и това ми изисква супер много усилия.Кога да отида на лекции,кога да отида на работа,кога да отида на фитнес,кога да съм прекрасното и добро гадже ? Как да се получат нещата ,не могат ли жените да го разберат това,аз от 15 годишен вися по заведения еми не ме кефи вече ,не ме кефи да хвърлям салфетка и да пия по цяла нощ в дискотеките.Ама те не го разбират дай на това парти да отидем ,дай на Yalta да отидем,дай насам ,дай натам ,та аз нямам време да се изкъпя е мамка му.Ами как да правя спонтанни неща ,като цялото ми време е заето ,ето днес е събота а аз съм бил цял ден на лекции ,утре съм по същия начин след това съм на работа и после пак идва понеделник.И пак отначало кога да се случват нещата ,защо момичетата не го разбират това,аз не съм лош ,не съм груб,просто нямам достатъчно време.Еми да явно не е достатъчно щом се изнесе : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си