- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момиченцата ?
Еми стресирам се от такива изказвания ,аз не съм малоумен мога да разгранича нещата ,ама като почнат да ми обясняват,едва ли не "Не можеш да излизаш с някакви момиченца,да им се обаждаш ,да им пишеш ,ти си с мен и си мой" и това ме побърква и ме притеснява и стресира,все едно съм нечия собственост,не мога така да ми казват "Ти си мой и си обвързан с мен" и с тея глупости по тоя фейсбук дето искат само да се обвързват всички да видели ,направо ме убиват.Чувствам го така,все едно имам крила и си летя такъв и изведнъж бум и ми ги връзват.Страшна аналогия ..
Като ти каже "ти си мой и си обвързан с мен" или производно на това внимавай, докато практически не започне да го прилага. Внимавай да не влезеш в такива лапи, защото има някои доста нахални и авторитарни мацки и докато се усетиш ще е започнала да се опитва да ти контролира живота. Млад си за съвместно съжителство. Разучавай и подбирай, и не ги приютявай толкова бързо. Трябва да си готов за това да бъде очаквана от теб моногамност, след като си й предложил да живее у вас. Оставяй нещата да вървят по-бавно и преценявай коя става и коя не става.
Temet Nosce
벨야카