Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
Еми стресирам се от такива изказвания ,аз не съм малоумен мога да разгранича нещата ,ама като почнат да ми обясняват,едва ли не "Не можеш да излизаш с някакви момиченца,да им се обаждаш ,да им пишеш ,ти си с мен и си мой" и това ме побърква и ме притеснява и стресира,все едно съм нечия собственост,не мога така да ми казват "Ти си мой и си обвързан с мен" и с тея глупости по тоя фейсбук дето искат само да се обвързват всички да видели ,направо ме убиват.Чувствам го така,все едно имам крила и си летя такъв и изведнъж бум и ми ги връзват. Страшна аналогия ..
Като ти каже "ти си мой и си обвързан с мен" или производно на това внимавай, докато практически не започне да го прилага. Внимавай да не влезеш в такива лапи, защото има някои доста нахални и авторитарни мацки и докато се усетиш ще е започнала да се опитва да ти контролира живота. Млад си за съвместно съжителство. Разучавай и подбирай, и не ги приютявай толкова бързо. Трябва да си готов за това да бъде очаквана от теб моногамност, след като си й предложил да живее у вас. Оставяй нещата да вървят по-бавно и преценявай коя става и коя не става.