Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
Не го разбрах това

Всъщност Auriss шизофреник съм май ,на една лекции преподавателя по личностно развитие ме анализира и ми каза,че с моето държание и мнение към света и хората ,ако отида на психолог или там какво беше ще ме изкарат пълен шизофреник.
Остави за шизофренията, всички сме такива тук. Имах в предвид, че не винаги доминираща е била жената. Тази тенденция се наблюдава повече в новите връзки, в най ново време. Друго,което грешиш е,че слагаш всички жени в една графа. Всички правили по един и същ начин, така излиза според няколко от твоите коментари. Да, ти може да си попадал на подобни индивиди, но това не определя всички. Дали вината е, че си намираш все негодни, или е в нещо друго от връзката - тя е твоя. Такам, може да има всякакви курви, злобни създания и прочие , но ние си ги избираме. Дали ще успеем да си променим нагласата , поведението и всичко останало, след добития опит- зависи от нас. Наша е цялостната нагласа. Има свестни момичета, с които явно не ни се получава, защото грешим в нещо. Това е.