Здравейте ,проблем ми е че не знам какво да направя ,как да я върна.. имах отношения с едно момиче ,познаваме се от много време,не говорим за обичане ,а за някакво странно силно желание по между ни ,но все се разминавахме ,все един от двама ни имаше приятел/ка и нямаше как,имаше период в който и двамата бяхме свободни и бяхме заедно, и беше чудесно,прекрасно,но тогава бивши а у се върнаха и ни развалиха фантазията.Не знам какво е това и как да го опиша,преди няколко дни разбрах,че се е разделила с приятеля си и й се обадих ,освен всичко ние сме много много близки приятели и исках да се уверя ,че е добре.Видяхме се ,беше супер,пак но работата ми е такава ,че постоянно трябва да пътувам и една седмица не съм в София,следващата съм си тук и малко се скарахме отново онзи ден и сега като се прибрах в София ,отидох да я видя преди малко и тя си хванала приятел нов.Бях шокиран развиках й се ,защо прави така,ами аз ? Ами ние ? .. тя ми каза,че не може да ме чака ,че има нужда някой да я гушкал ,да я целувал,а аз съм си бил в София през седмица две,не можела така и ми стана ужасно гадно и тя започна да ме гушка и да ми казва,че съм прекрасен ,но просто обстоятелствата не позволявали да сме заедно сега.. Ами кога ? То все нещо има ,все нещо ни спира да сме заедно,а знам че ме иска виждам го в очите й ,всеки път в който ме чуе,ме види е толкова усмихната ,дори да е имала най-ужасния ден в момента в който говори и се вижда с мен става друга,усмихната,щастлива ,защо не го разбира ,.. всички го виждат освен тя, ще откача ,.. не знам какво да направя?
Убеди се в това,че не си в ролята на топлия приятел които лекува несгодите и с други и тогава давай напред,защото може и да го има и този вариант.
Ако не е този вариант,имате силна приятелска основа и самата взаимовръзка е почти бетонна и само трябва да измислиш време което да споделяте,защото като няма време всичко се срутва.
Убедена съм, че ако чуеш същата история от някой свой познат ще му кажеш "Брат, тая ти върти курвенски номера, що се занимаваш, не я ли виждаш к'ва е." И честно казано, в този случай това е най-подходящия съвет
И аз мисля донякъде така,но това е единственото момиче последно време,което ме кара да изпитвам каквото и да било.Някак си имам чувството ,че жените са станали твърде повърхностни по точно голяма част от тях и просто не искам да загубя и това което имам.Няма момиче с което ей така 2 приказки да си кажеш,супер ограничени са станали..
Не се виждай с нея. Тук опциите в този вариант са две : ти ще започнвш да я забравяш, а в същото време ако тя се усети, какъв човек може да има до свбв си, ще те потърси. Аки ли не -здраве да е.
Явно ти си я взел на сериозно, но тя теб - не. В такъв случай тя не си заслужава. Но недей да се отчайваш, ще дойде някоя, която ще те оцени, сигурна съм.