Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
не виждам да делиш
Разделих бъдещите си деца по приоритети. Те ще бъдат близнаци (еднояйчни или двуяйчни, задължително момчета)
На 4-годишна възраст и на двете ще направя т. нар. тест за гениалност, при който пред детето се поставя огледало и му се казва да си докосне носа. Ако докосне истинския си нос, значи е гений. Ако посочи образа си в огледалото, значи геният е някъде дълбоко скрит в него. Има над четири варианта за развой на събитията, но тук ще посоча четири, защото винаги трябва да имаме поле за творчество:
- И двете ми деца не пипат истинските си носове, а се насочват към огледалото. Изводът трябва да е, че не са гении. Но все пак следва повтаряне на теста. Докато някое от тях не го издържи, и двете ще бъдат оставяни без храна, ток и парно (може да изнеса огледалото на покрива) и карани да повтарят и повтарят теста. Първото, което се усети и го направи вярно (или последното, което остане будно и стабилно) е гениално и следва да бъде поставено в Група А, а другото - в група В (може би се чудите защо В, а не Б - за да се засили чувството за неравнопоставеност между двата ми сина Христо и Юда).
- Едното пипа истинския си нос, а другото - образа си. Христо е в група А, а Юда - в група В. То ще бъде мачкано през целия си живот от Христо. Родителите ще подкрепят всяко негово душевно издевателство над изтерзаната юдейска душа.
- И двете си взимат изпита и се оказват гении. Извод - с жената правим трето дете, което веднага след раждането е подложено на същия тест (нека познаем резултата му). Тошко е в група А++, Гошко - в А+, а Веска - във В--
- Едното дете посочва носа на братчето си, когато и двете са пред огледалото и им е зададен горният въпрос. Извод - то е философски гений и е:
а) третирано почти наравно с братчето си в случай, че то също се окаже гений
б) успяло да спечели вечно място в сърцата на мен и майка му (моделка на Виктория Сикрет и преподавател по френска филология в СУ).
В зависимост от тези показатели ще разделя шансовете, комплексите, приятелите и мечтите на тези деца както намеря за добре. Ще се постарая едното да е или вечен потисник на другото, или верен приятел (първото е по-вероятно, защото мога да изградя единия като пробивна личност и другия като комплексиран затворник и девственик).
Разделих ли ги правилно?
Моля, отговори на горните ми въпроси.