Гледам си тъмблъра, резултати за I'm ugly и намирам един цитат, който тотално ме срина. "She’s pretty because she’s skinny." Откога да си слаб означава да си красив? Защо? Кое депресирано същество въобще иска да прилича на анорексичка?! Защо слаботията се цени така високо? Аз ли съм сбъркана? Последния път като проверих, да бъдеш грозен, означаваше да не харесваш лицето си, да имаш грозни устни, очи, мустаци, белези по лицето, да имаш гадно излъчване, а не да си красив заради слабото си тяло и стърчащите кокали.
ОМГ![]()
Тенденции колежке, тенденции.
Welcome to the Jungle...
Тнденции, който не ми харесват. Не е хубаво да си слаб.
Абе и аз не ги почитам особено много, а и не се считам за овца, та да приемам всичко, което ми се налага, без да се замислям.
От технологична гледна точка е кофти да удряш на кокал.![]()
Welcome to the Jungle...
Точно така - не е. Не разбирам обществената представа за красота, създадена и подхранвана от разни моделки по телевизията. Момиченцата си мислят, че е приятно да си кожа и кости и момчетата ще ги харесат така. Жалко.
Имах съученичка, която изглеждаше нормално, но беше обсебена от манията да бъде по-слаба. Не знам откъде и защо си го беше набила в главата, но беше яко вманиачена по темата. В междучасията, докато другите си хапваха хамбургери/закуски/кроасани, тя се изхранваше с обикновени солети. Всички от класа забелязахме, че си беше издраскала с пергел върху чина "да умра, но слаба". Е, желанието й почти се сбъдна - един ден по средата на часа припадна и я приеха в болница, където около седмица беше на системи.
Welcome to the Jungle...
Както се казва всеки сам е господар на себе си. И всеки сам избира как да живее и как да изглежда.
би трябвало да се радваш, много мъже харесват слаби жени
прави разлика между слаби и анорексични, болни
Мъже, жени, всички трябва да са слаби. Едно, че да си дебел/закръглен е грозно, второ - вредно е за здравето.
Добре, хубаво аз съм сбърканата явно. Благодаря за мненията, бяха ми полезни.