- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той си има ДРУГА
Здравейте, скоро разбрах че момчето в което се влюбих лудо и с което бяхме горе долу приятели се оказа ,че си има друга.Можете да си представите колко е гадно и как се чуствам....ние не само сме в едно и също училище ,но и в един клас ,че и близо - отсреща.До тук окей ,не го разбирам обаче защо ме гледа някак си и аз не знам как с причина и без продължава да ме гледа в часовете и аз се обърках вече.Когато ги засека на улицата тях двамата ,той вместо нея гледа мен.Някои ми казват ,че може да не изпитва нещо към другата и просто ей така се е захванал с нея ,за да види дали ми пука ....и аз се промених гледам някак си тъпо в час и тъжно даже другите ме питат какво ми е ,добре ли съм и аз не знам какво да им кажа....
И си на 17???
Dude,стига ...
Хванал си бил друга,за да разберял дали ти пука. ВтФ ...
Осъзнаваш ли колко абсурдно звучи това? Кой нормален човек би предприел тази тактика,вместо да дойде при теб и директно да те попита? Или намекне ? Или да направи нещо друго,с което да провокира реакция у теб.
Това да тръгне с друго момиче не се вписва в горното,повярвай ми.
Тъй сега,остави ги намира,спри да търсиш под вола теле и си потърся някой друг.
И спри да тъжиш,с това само ще си загубиш времето.А можеш да го оползотвориш за толкова други (по-хубави) неща...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn