.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Мнение?

iva_pld
    Guest

Мнение?

Преди да започна, момиче съм на 20 години.
    Та по същество, досега съм имала редовна менструация, най-много да ми е закъснявало със средно по два три дни, но в момента съм в малко странно положение. Последната ми е от 7 септември, дефакто за октомври или съм пропуснала, или не знам какво се случва просто. По въпроса правила ли съм нещо - не съм и въпреки това страшно се притеснявам, изминаха почти две седмици и повече от датата на която трябва да ми дойде. Съвет да посетя гинеколог - ще го направя. Просто изкажете някакво мнение по въпроса, защото наистина се притеснявам, възможно ли е да е нервна основа, защото напоследък съм под постоянен стрес, поради смяна на времето и бла-бла, глупости? Наистина ми е важно и ще се радвам ако се отнесете сериозно. Поздрави и хубав ден!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Всичко е възможно. Не винаги една жена трябва да е имала полов акт, за да и се размести менструацията. След като постоянно имаш нервни смущения е нормално да ти се размести менструацията или да не ти дойде. Сега се сменят и сезоните - 1 път топло, 1 път студено...Ако си ужасно много притеснена отиди на гинеколог както сама си предложила.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    От стрес всичко може да стане, ама недей да лежиш на тая кълка. Записвай възможно най-бързо час за доктор.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на Котка.
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    От стрес всичко може да стане, ама недей да лежиш на тая кълка. Записвай възможно най-бързо час за доктор.
    + 1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си