Привет на всички от доста време се каня да напиша и моята история но .. сега реших да ви споделя. Момиче на 17 съм и ходя с едно момче на 16. И двамата не сме го правили до сега и тук идва и проблема, който ме тревожи. Значи няколко пъти ходя у тях гледаме филм натискаме се и днес пак бях у тях но този път той ме попита нещо, което ме накара да се замисля: - Мислиш ли някога да го направим, защото вече мисля че е време?
Аз го гледах и не знаех какво да му отговоря. Казах че някой ден може и това да стане. Да но сега като си мисля май не съм готова напълно и се притеснявам да не направя някоя глупост за която после ще съжалявам. Той ми каза, че вече не издържал искал го много. Сега ме е страх защото ако го направя няма да ми е най-якото преживяване а и ме е срам не знам какво да правя. А пък от друга страна ако не стане нищо на него ще му писне и ще ме зареже а не искам това. Да знам, че не трябва да ми пука за това, защото ако наистина го интересувам ще ме чака колкото аз кажа, но .. Та кажете според вас какво да правя има ли смисъл изобщо да се тормозя да правя нещо или аз да му кажа че просто не мога да го направя и да се разделим? Ако може без да ме упреквате. Благодаря предварително!