За някои от вас това е поредната малоумна тема,но аз наистина се нуждая от насока.Не очаквам вие да решите вместо мен какво да уча,просто искам да ми дадете варианти.11 клас съм и честно не знам какво ще уча по-нататък.Объркана съм тотално,до скоро знаех,че ще заминавам след 12 клас,но май няма да се получи.От там вече изниква следния проблем:първоначално исках с биология и химия-т.е дентална медицина исках,но вече не изучавам химия,а и нямам нужната подготовка.Известен период се чудех и чудех.....историята ми допада много/то всичко се почна от тази година де ,защото до преди това имахме супер несериозния учител и нищо не знаех/та от тази година сериозно изучавам история и ми е интересна.Същевременно тайничко си мислех,че и математиката си ме кефи,обаче на моменти ми създава проблеми.И така-имам 4 предмета
-Български език/не мърдам без него /
-Математика
-История
-Биология
Не знам към кое да се насоча и по-важното е,че не знам какво мога да запиша да уча с тези предмети.Може и да ми се смеете,но наистина си е така.Надявам се поне тук да получа някакви удовлетворяващи ме отговори.