.
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Threaded View

Question Потискане на ревност?

Здрвейте приятели!
    Всички знаем какво прави ревността в една връзка. В повече то случай нещата не завършват добре, освен ако един от двамата няма здрави нерви и търпимост.
    В моя случай нещатата са по следния начин. Не съм ревнив, но с новата ми приятелка мисля, че започвам да ставам такъв. Определено правя много усилия да не го показвам и до някъде успявам, но има моменти в който пак успявам да прикрия моята ревност, но за сметка на настроенито ми. Настроение, което успявах и него да оправя, но има моменти в който и това ми е трудно и се забелязва и от приятелката ми. Ревността ми е основателна.
    Та чуди се вашата рецепта за потискане на ревността, така че да не влияе на настроението ви. Става въпрос когато имаме силни чувства към някого.

" Ревността ми е основателна. "Ето и причината:
    Приятелката ми си пише с някакъв във фб. Знам за него понеже тя ми е казвала за него, но проблема е че вече месеци си пишат. Сега ще кажете..."какво пък като си пишат? " ....но не е така...питал съм я какво си пишат, но тя ми казва само едно част от нещата. Там е работа, че знам какво точно си пишат....и не са хубави неща. Казано с няколко думи...Този видимо флиртува с нея и тя му връща със същото..
    Също така тя крие за мен и за това, че след някой друг месец правим година заедно...
    Когато реша да говоря с нея за проблема който ме тормози ...тя ми казва следното...."Не се притеснявай, той не значи нищо за мен... ти ми даваш всичко от каквото имам нужда".....НОООоооо...пак не спират да флиртуват....и някакси не искам да го правя на голям проблем понеже с това давам шансове на тоя в очите на приятелката ми...един вид да го правя конкуренция...
    Последно редактирано от Betterway : 10-27-2013 на 14:10 Причина: Инфо за основателанта ми ревност!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си