- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е по - важно за да просъществува една връзка: секса или отношенията?
Добрите отношения не значат нищо. Имам много другари/колеги, с които имаме страхотни отношения, тип говорим си по телефона, на обяд, или онлайн - спамим рандом много. Не искам да ги чукам. Повечето от тях не искат да ме чукат. Другари сме си.
Тъй като не мога да имам връзки, и вече ми е писнало да се насилвам ( преди си мислех, че би трябвало да имам връзки, от както разбрах, че няма нужда - нямам ) - секс. Рандъм забавен секс. За който имам желание 1-2 пъти месечно и има конкретно време, което мога да отделя за това.
За връзка ми трябва емоционалност. Някой да провокира емоция у мен. Което си е сириъз шит, игноранса ми е на тежко ниво.
Тогава сексуалните отношения ще тръгнат. Колко му е, да я има едната страст. Пък, да го духат добрите отношения. Наистина, ако някой може да ми обърне света и да ме накара да му мъркам в краката - ще се кефя.
Ще се кефя да ми е гадно, ще ми е кеф всичко.
От скука онзи ден в един бар ( защото след като съм приказвала с всички на масата, се отегчавам от кисненето им, гледането им в една точка и поклащането ) реших да зяпам нагло някакъв тип. Зяпах го. Той се смущаваше. Беше притеснителен.
Отидох при него, оказа се кротък "младеж", разменихме контакти, че и визитка остави. После зяпах някакъв холандец и си приказвах и с него.
Тъй, по-скоро бих предпочела як секс. Социални контакти имам твърде твърде много. Днес само съм се запознала с минимум 15 нови човека, с които ще общувам. И с всички тях мога да се разбирам добре.
Но, рядко нещо ме трогва емоционално,а правя як секс, като в главата ми бучи всичко.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...