.
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Threaded View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    xXxPETYAxXx просто смятам да си замълча за да не те обиждам. Явно ти си от тези перфектните можеш и знаеш всичко,научила си го още преди да се родиш и просто няма абсолютно никакъв начин да не задоволиш даден мъж освен ако...проблема не е в него
    Никъде не съм казала, че има проблем в някого. Точно за това не мисля, че трябва хората да се опитват да променят сексуалните предпочитания и навици на половинката си(ако вече има изградени такива). Пример: единият партньор обича по-грубия секс, другия обаче харесва по-нежния. Защо и двамата да правят компромис с някакво средно положение, което нито на единия няма да носи физическа наслада, каквато би изпитал с момче/момиче със същите като неговите предпочитания?

Въпросът звучи малко: "Ако имате заболяване на орган, какво бихте предпочели, сърдечно или мозъчно заболяване?"

Четете прекалено избирателно! Предполагам, че искаш да ме обидиш заради ето тези изречения:
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    ...зарязвала съм заради несъответствия в леглото. Не съжалявам, въпреки прекрасното отношение на човека. Не го и обвинявам, всеки си има предпочитания, но когато не съвпадат, тези двама души просто нямат "работа" в спалнята...
    Пропуснала съм да напиша,че с него все още сме в много добри отношения, това че не сме "двойка" заради несъвместимостта в леглото, не значи, че не можем да бъдем приятели, дори това е по-добрия вариант.
    Не считам за нужно да ви се обяснявам толкова, особено ако пак ще ми извъртите думите(без въобще да ги разбирате) както на вас ви е удобно.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 10-28-2013 на 13:25

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си