- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е по - важно за да просъществува една връзка: секса или отношенията?
Никъде не съм казала, че има проблем в някого. Точно за това не мисля, че трябва хората да се опитват да променят сексуалните предпочитания и навици на половинката си(ако вече има изградени такива). Пример: единият партньор обича по-грубия секс, другия обаче харесва по-нежния. Защо и двамата да правят компромис с някакво средно положение, което нито на единия няма да носи физическа наслада, каквато би изпитал с момче/момиче със същите като неговите предпочитания?
Въпросът звучи малко: "Ако имате заболяване на орган, какво бихте предпочели, сърдечно или мозъчно заболяване?"
Четете прекалено избирателно! Предполагам, че искаш да ме обидиш заради ето тези изречения: Пропуснала съм да напиша,че с него все още сме в много добри отношения, това че не сме "двойка" заради несъвместимостта в леглото, не значи, че не можем да бъдем приятели, дори това е по-добрия вариант.
Не считам за нужно да ви се обяснявам толкова, особено ако пак ще ми извъртите думите(без въобще да ги разбирате) както на вас ви е удобно.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 10-28-2013 на 13:25