Здравеите. От доста време чета форума и все си мислех колко глупаво е да се искат съвети от някакви непознати хора и то през нета обаче май дойде време и аз да се допитам до вас защото вече не знам какво да си мисля и какво да правя. Малко предистория Преди 6 месеца се запознах с едно момче. Тогава то си имаше приятелка уж сериозна с която е ходил близо 2 години и половина. Аз знаех това и въпреки че доста ми допадаше и като човек и като характер гледах да страня все пак имайки предвид цялата тази информация. Обаче по едно време разбрах че са се разделили. Той започна да ми пише по често и така комуникацията се засили. Илизахме няколко пъти обаче не ми е правил някакви по специални намеци. Мисля че обаче аз доста усилено през цялото време време му показвах че имам симпатии към него. През тази половин година 3 месеца чат и 3 месеца на живо. Не виждам никаква градация в отношението му. Аз съм на 21 той е на 30. Все си мисля че проблема е в мен. Колкото и мило да се държа да го каня всяка вечер да ходим насам натам да му показвам че ми пука за него. Толкова все едно на него не му дреме. Все едно ме подценява и си мисли че не мога да му дам това от което се нуждае. Не знам до кога ще издържа. Търпението ми се изчерпва и колкото и да го харесвам да ми допада и да изпитвам топли чувства към него си мисля че това му държание ще ме отблъсне и откаже от всякакви начинания. Какво мога да направя по въпроса? Знам че е глупаво да ви питам това защото не познавате нито мен нито него но наистина имам нужда от някакви предложения каквито и да е. Мерси.