.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Question Едно въпросче :)..

Искам да попитам дали за 14 годишно момиче високо 1.52 е нормално да тежи 45кг. защото ходя на танци а се чувствам някак зле сред другите защото те имат хубави тела и са по високички а аз съм като джудже сред тях :S.. Не искам да спазвам никакви диети мисля, че се храня достатъчно здравословно но и не се лишавам от нищо .. Не обичам да стоя на 1-но място и през лятото излизах да бягам..^-^
    Последно редактирано от Mimi_K-on : 02-04-2015 на 21:00

За тая височина килограмите са ти ок

Супер фен Аватара на girl91
    Различните килограми стоят различно на всяка фигура.

Повече от фен Аватара на fls63
    До колкото разбрах,искаш да се издължиш.
    Баскетбол?Волейбол?Защо пък не!?

Супер фен Аватара на girl91
    Според мен има възможност да се издължи следващите години, все пак е на 14 (макар че аз не помня да съм пораснала на височина след 14-15 годишна възраст).

Теб май не те притеснява теглото, а височината ти. Няма много какво да направиш, може и да пораснеш още малко, но това не зависи от теб. Красотата не е правило, нито някаква формула. Има големи сладурани, които са с твоя ръст, както и не всички високи хора са с хубави тела. А и "хубаво" и "красиво" са много относителни понятия. Явно не си нито дебела, нито имаш проблем с теглото, просто трябва да се харесваш и да се приемеш такава, каквато си.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И аз съм нисичка и това никога не ми е било проблем, не го взимай навътре.
    Щом се храниш здравословно и предполагам често се движиш много покрай танците, нямаш нужда от диети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си